Ο εμβληματικός πύργος επί της οδού Κασσαβέτη που μέχρι τώρα είχε την επιγραφή Polo Ralph Lauren μετονομάζεται σε Ralph Lauren, αφού προσθέτει πλέον στη συλλογή του τα luxury brands του οίκου, Ralph Lauren Purple για τον άνδρα και Ralph Lauren Collection για τη γυναίκα. Ως τώρα, η συγκεκριμένη συλλογή βρισκόταν επιλεκτικά μόνο στις μπουτίκ του οίκου στη Νέα Υόρκη, το Παρίσι, το Μιλάνο και το Λονδίνο, ενώ από 19 Νοεμβρίου θα βρίσκεται πλέον σε αποκλειστικότητα στην Ελλάδα και στον ολοκαίνουργιο δεύτερο όροφο του πύργου επί της οδού Κασαβέτη.

Η καινούρια μπουτίκ Ralph Lauren

Αποτυπώνοντας τη μοναδική αισθητική της Ralph Lauren, το κατάστημα της Κηφισιάς επεκτάθηκε στον δεύτερο όροφο με έναν χώρο που καθρεφτίζει «το σπίτι» του σχεδιαστή, συνδυάζοντας τη ζεστασιά ενός chic σπιτιού με τον δυναμικό και κομψό χαρακτήρα του brand Ralph Lauren. Η επιβλητικότητα του ιστορικού κτηρίου σε συνδυασμό με το ρουστίκ ξύλινο δάπεδο, τις ξύλινες επενδύσεις, τις δερμάτινες λεπτομέρειες καθώς και τα διακοσμητικά αντικείμενα και τους πίνακες από την προσωπική συλλογή του σχεδιαστή καθιστούν τη συγκεκριμένη μπουτίκ την πιο πολυτελή και επιβλητική μπουτίκ της Κηφισιάς.

Η festive capsule συλλογή

Κασμιρένια πουλόβερ, καρό σακάκια, κλασικά tuxedo, βελουτέ φορέματα, και φούστες με παγέτα είναι μερικές από τις αγαπημένες μας επιλογές της χριστουγεννιάτικης capsule συλλογής που θα βρίσκεται στο κατάστημα από τις 19 Νοεμβρίου. Έτσι, όπως κάθε χειμώνα, η Ralph Lauren Boutique στολίζεται, φοράει τα γιορτινά της και μετατρέπεται στον απόλυτο χριστουγεννιάτικο προορισμό για τα πιο γιορτινά ντυσίματα και τα ομορφότερα δώρα για τους αγαπημένους μας.

Ralph Lauren Βoutique: Κασσαβέτη 19, Κηφισιά

Polo Ralph Lauren Βoutique: Πανεπιστημίου 4 & Κριεζώτου, Αθήνα

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below