Όσον αφορά τα παπούτσια, η Sarah Jessica Parker ξέρει πώς να τα φορέσει όλα. Λαμβάνοντας υπόψη ότι πέρασε τον τελευταίο χρόνο δουλεύοντας στο κατάστημα παπουτσιών της στο κέντρο του Μανχάταν, αυτό είναι δεδομένο. Τελευταία όμως μας κάνει να επανεξετάσουμε στυλ παπουτσιών που έχουμε διαγράψει. Με τις τελευταίες της εμφανίσεις η  SJP ίσως σε έχει πείσει να επενδύσεις σε μερικά ζευγάρια Mary Janes σε διαφορετικά χρώματα ή σε μπότες πάνω από το γόνατο καλυμμένες με κρύσταλλα.Παρά το πόσο “extra”είναι όμως οι επιλογές παπουτσιών της, η Parker επιλέγει πλέον την άνεση και τις συνδυάζει με ένα απλό παντελόνι φόρμας.

Η πιο πρόσφατη εμφάνισή της ήταν πολύ ανοιξιάτικη και περιελάμβανε ένα ροζ φλοράλ τοπ, το προαναφερθέν γκρι παντελόνι φόρμας και ένα ζευγάρι peep-toes με μεσαίου ύψους τακούνι. Ένα ζευγάρι peep-toes με τακούνι, όπως της Parker, θα μπορούσε να μοιάζει ελαφρώς ξεπερασμένο, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι τρέχουσες τάσεις διαθέτουν πιο φανταχτερά στοιχεία, όπως chunky σόλες, πλατφόρμες ή τετράγωνες μύτες. Όμως, η Parker φέρνει πίσω τη δημοφιλή τάση της δεκαετίας του ’90 για την αλλαγή του καιρού.

Είναι είναι ένα είδος των παπουτσιών που θα σκεφτόσουν να φορέσεις σε μια ιδιαίτερη περίσταση, αλλά έως ότου αρχίσουν να υπαρχουν ξανά, η Parker μας δείχνει πόσο ωραία δείχνουν με ένα απλό sweatpants. Επιπλέον, μια φρέσκια ιδέα για συνδυασμό με φόρμα είναι πάντα ευπρόσδεκτη.

Splash News

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below