Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί», σε συνεργασία με τους νεότερους εθελοντές της, προσκάλεσαν την επιτυχημένη Ελληνίδα σχεδιάστρια Στεφανία Φραγκίστα να αγκαλιάσει μια νέα ενέργεια στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “Together We Create”. Με στόχο την ενίσχυση του σημαντικού έργου της Ένωσης, η ταλαντούχα δημιουργός ανταποκρίθηκε με ενθουσιασμό και σχεδίασε ένα limited edition γυναικείο ολόσωμο μαγιό και ασορτί Mini Me παιδικό surfsuit, τα έσοδα από τις πωλήσεις των οποίων θα διατεθούν για τη σίτιση των άπορων οικογενειών με ανήλικα παιδιά που στηρίζει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Με πηγή έμπνευσης το γαλάζιο του ανέφελου ουρανού, σύμβολο αισιοδοξίας, αθωότητας και αρμονίας, η δημοφιλής σχεδιάστρια μαγιό επέλεξε ένα από τα signature διαχρονικά σχέδια του brand Stefania Frangista, το Madison one-piece, που ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους, και του χάρισε μια ρομαντική παστέλ σιέλ απόχρωση, θέλοντας να μετουσιώσει το δικό της μήνυμα ελπίδας και χαράς. Αντίστοιχα, το μακρυμάνικο Mini Me Lily surfsuit από ειδικό ύφασμα με UPF50 Protection, είναι ιδανικό για την τόσο ευαίσθητη επιδερμίδα των μικρών πρωταγωνιστριών της ζωής μας, εξασφαλίζοντας στυλ αλλά και ανέμελα παιχνίδια κάτω από τον ήλιο.

 

Τα limited edition μαγιό κυκλοφορούν σε 150 γυναικεία τεμάχια και 60 παιδικά, και θα διατίθενται μέσω των ηλεκτρονικών καταστημάτων www.stefaniafrangista.com, www.kalogirou.com και www.atticadps.gr, καθώς και στα πολυκαταστήματα Attica City Link και Attica Golden Hall, έως τις 31 Αυγούστου 2021, προς €120 και €50 αντίστοιχα (τιμή λιανικής).

Υπενθυμίζεται πως τo “Together we Create” πρόκειται για μια πρωτοβουλία που δημιουργήθηκε εν μέσω κορωνοϊού, από νέους ανθρώπους, με στόχο να προσφέρουν στο έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Μέσα από εναλλακτικά projects και δημιουργικούς τρόπους συνεργασίας, η πρωτοβουλία “Together we Create” δημιουργεί προστιθέμενη αξία και φέρνει κοντά στην Ένωση νέους που θέλουν να συμβάλλουν στους σκοπούς της, με το δικό τους τρόπο.

Η προηγούμενη δράση που υλοποιήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, με τη συμμετοχή 8 καταξιωμένων Ελλήνων καλλιτεχνών, οι οποίοι έγιναν μέρος του παζλ της καρδιάς του «Μαζί για το Παιδί» φιλοτεχνώντας ο καθένας τους συλλεκτικά και αριθμημένα T-shirts, είχε ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση χρημάτων για την οικονομική ενίσχυση διάρκειας 6 μηνών των άπορων οικογενειών που στηρίζει η Ένωση.

 

Together… We Create Happiness. Μαζί για το Παιδί!

 

Θερμές ευχαριστίες στους συντελεστές της ενέργειας για την αφιλοκερδή τους συμμετοχή:

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΝΙΑΣ

ΜΟΝΤΕΛΑ: ΑΘΗΝΑ ΚΟΪΝΗ (D MODELS) & ΕΛΙΑ ΑΓΓΕΛΗ

MUAH: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΣΚΟΣ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: ATH STUDIO (THIS IS NOT ANOTHER AGENCY)

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: DIALOGUE MARKETING & COMMUNICATIONS

 

Λίγα λόγια για την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»:

 Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1996. Πρόκειται για μια ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών κάθε χρόνο. Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια. Το 2016 η Ένωση τιμήθηκε με το Αργυρό Μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών για την κοινωνική της προσφορά.

 Τα Σωματεία-μέλη της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»:

Ίδρυμα «Η Παιδική Στέγη» • Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας «Χατζηπατέρειον» – Κ.Α.Σ.Π. • Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών •Πνοή-Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού• Οι Φίλοι του Παιδιού• Οι Φίλοι της Μέριμνας• Πανελλήνια Ένωση Αγώνα κατά του Νεανικού Διαβήτη (Π.Ε.Α.Ν.Δ.) •Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά» •Σωματείο «Φίλοι του Θεοτόκος»

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below