Η βασίλισσα Λετίσια και ο βασιλιάς Φελίπε συνεχίζουν τις διακοπές τους και ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε σε μια επίσκεψή τους στο νησί της Μινόρκα.

Ωστόσο, αυτό που τράβηξε περισσότερο το δικό μας ενδιαφέρον ήταν το αέρινο, λευκό μίντι φόρεμά της. Κυρίως, επειδή είναι κάτι ανάμεσα σε πραγματικό outfit και σε νυχτικό που μας αρέσει πολύ τελευταία.

Splash News

Όπως αποδεικνύεται το φόρεμα της είναι από την Uterque και και κοστίζει 129 ευρώ. Και μπορεί αυτή τη στιγμή να έχει εξαντληθεί όμως στην ιστοσελίδα του το brand υπόσχεται ότι θα είναι και πάλι διαθέσιμο σύντομα.

Splash News

Και είναι εύκολο να πείσουμε τους εαυτούς μας γιατί πρέπει να πραγματοποιήσουμε μια τέτοια αγορά. Εκτός από το να είναι το τέλειο κομμάτι ακόμα και για μέσα στο σπίτι, τα λευκά φορέματα είναι και ιδανικά για την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα. Επιπλέον, δεν υπάρχουν πολλές περιστάσεις για τις οποίες δεν θα λειτουργούσε το συγκεκριμένο κομμάτι, θα το φορούσαμε ακόμα και μέσα από μια πλεκτή ζακέτα τις πιο δροσερές μέρες του φθινοπώρου που έρχεται.

ORGANZA DRESS WITH EMBROIDERY
129.00 €, uterque.com

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below