Κάθε σεζόν, ο Balenciaga παρουσιάζει μια επίδειξη που μένει αξέχαστη, και το show του για το φθινόπωρο / χειμώνα του 2020 δεν ήταν διαφορετικό. Ο  οίκος υποδέχτηκε τους επισκέπτες σε ένα δωμάτιο γεμάτο νερό, δίνοντας την ψευδαίσθηση μιας βυθισμένης πασαρέλας, προτού τα μοντέλα εισέλθουν και αρχίσουν να περπατούν μέσα στο χώρο. Η επίδειξη άνοιξε με πάνω από 30 μαύρα looks, εστιάζοντας στην εξαιρετική ραπτική και τις σιλουέτες, με έμφαση στην έξοχη δεξιοτεχνία του Balenciaga παράλληλα με την ασυνήθιστη αισθητική και το όραμα του Demna Gvasalia.

Στην οροφή της αίθουσας προβάλλονταν διαφορετικά στοιχεία της φύσης, τα οποία αντακλούνταν στο νερό, και κυμαίνονταν από μπλε έως έντονα κόκκινα, σχολιάζοντας την τρέχουσα κατάσταση του πλανήτη μας. Η βυθισμένη σκηνή δεν ήταν μόνο ένα εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα, αλλά και μια δήλωση σχετικά με ένα πιθανό, όχι πολύ μακρινό μέλλον.

Όσο για τη συλλογή, ο Gvasalia λάνσαρε κοστούμια και παλτά με υπερβολικούς ώμους και shapes, αλλά και athleisure εμφανίσεις, καθώς και δερμάτινα σύνολα μοτοκρός και ντραπέ φορέματα σε χρώματα όπως μοβ, κόκκινο και πράσινο. Όσον αφορά τα αξεσουάρ, υπερμεγέθεις τσάντες, μικρά clutches και iPhones ήταν στο επίκεντρο, καθώς τα μοντέλα περπατούσαν στο υγρό runway.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below