Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υποδέχεται τη νέα χρονιά αντικαθιστώντας τα μονόχρωμα παλτό της με ένα νέο, με καμουφλάζ μοτίβο. Και πραγματικά έδειχνε πολύ stylish συνδυάζοντάς το με ένα μαύρο παντελόνι με μήκος έως τον αστράγαλο και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.

Το ρούχο αποδείχθηκε μια πολύ διαφορετική εμφάνιση από εκείνες που μας έχει συνηθίσει αλλά αυτό είναι που μας έκανε και να την ξεχωρίσουμε. Υπενθυμίζοντάς μας τα τέλη της δεκαετίας του ’90, το καμουφλάζ print έχουμε μια αίσθηση ότι θα αρχίσουμε να το βλέπουμε πολύ περισσότερο από εδώ και πέρα.

Η Miu Miu άλλωστε έστειλε τα μοντέλα στην πασαρέλα αυτού του χειμώνα φορώντας τυπωμένα με “camo” μοτίβο hoodies και κάπες, σε συνδυασμό με chunky boots. Kαι η Miuccia Prada δεν είναι η μόνη που συμπεριέλαβε στο ρεπερτόριο της φετινής συλλογής της το ευέλικτο μοτίβο.

 

 

Μια σαρωτική σειρά από οίκους και brands, από τον Valentino, μέχρι τα πιο προσιτά high-street brands λάνσαραν τις δικές τους εκδοχές στο καμουφλάζ print.

Αλλά γιατί είναι και πάλι τάση; Μπορεί να έχει να κάνει με τις χρηστικές ρίζες του και τη νοσταλγία για το στυλ δεκαετίας του ’80 και της δεκαετίας του ’90. Ποιος ξεχνάει άλλωστε την επιτυχημένη camo εμφάνιση των Spice Girls στην ταινία Spice World;

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below