Αν ανήκετε στην κατηγορία των αθεράπευτα εθισμένων στα παπούτσια και δη τα αισθησιακά ψηλοτάκουνα, η παρακάτω ανακοίνωση θα σας ενθουσιάσει. Πρόκειται για τη νέα συνεργασία μεταξύ δύο κολοσσών του χώρου της μόδας, των οίκων Μugler και Jimmy Choo. Με στιγμές κοινής δόξας πίσω στα λαμπερά 90s, οι ιδρυτές τους καθόρισαν τη μόδα όπως τη ξέρουμε σήμερα μέσα από τις πρωτοποριακές τους δημιουργίες, συνώνυμες της θηλυκότητας και του ανεπιτήδευτου σεξαπίλ.

Σήμερα, οι καλλιτεχνικοί διευθυντές των δύο brands, Casey Cadwallader (Mugler) και Sandra Choi (Jimmy Choo), ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία μίας capsule συλλογής περιορισμένης κυκλοφορίας, που εμπνέεται από κλασικά σχέδια, όπως τα κορμάκια Spiral και Illusion,  και αποπνέει μεγάλες δόσεις sexiness. Οι αισθητικές αναφορές των δύο οίκων ενώνονται σε μία ποικιλία υβριδικών στυλ που τιμούν τη σύγχρονη γυναίκα και αποσκοπούν στην ολική της απελευθέρωση.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jimmy Choo (@jimmychoo)

«Τόσο ο Μιγκλέρ όσο και η Jimmy Choo εμπνέονται από τη δύναμη – οι γυναίκες μας είναι ισχυρές, εντυπωσιακές και δυναμικές», δηλώνει χαρακτηριστικά η Sandra. Η φιλοσοφία αυτή είναι διάχυτη στη συλλογή. «Εδώ, οι γυναίκες βρίσκονται στο επίκεντρο κάθε εικόνας: είναι οι πρωταγωνίστριες. Το γεγονός πως αυτές οι λήψεις έχουν απαθανατιστεί από γυναίκα φωτογράφο χαρίζει μία ακόμη διάσταση στο συνολικό project», συνεχίζει. Ενώ ο Cadwallader προσθέτει «Ένα παπούτσι έχει την ικανότητα να ολοκληρώσει ένα look και να καθορίσει το χαρακτήρα του. Είχα ανέκαθεν συνδεδεμένη στο μυαλό μου τη Jimmy Choo με μία ισορροποία ανάμεσα στη γλυπτική και τις καμπύλες. Τόσο ο Mιγκλέρ όσο και η Jimmy Choo, αποτελούν δύο προοδευτικούς και αισθησιακούς οίκους που έχουν φορεθεί από δυναμικές και γεμάτες αυτοπεποίθηση γυναίκες».

Η χρωματική παλέτα της συλλογής επικεντρώνεται στις αποχρώσεις του σαγηνευτικού μαύρου, του κλασικού εκρού, καθώς και του λαμπερού ασημί και χρυσού. Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει και μία φλούο κίτρινη επιλογή για τις πιο τολμηρές. Δετά σανδάλια με κορδόνια που φτάνουν μέχρι το γόνατο, μπότες-κάλτσες με μυτερή μύτη μέχρι το ύψος του μηρού, όπως και ankle booties με λεπτό τακούνι συνθέτουν μία συλλογή που πρόκειται να λάμψει στα dancefloor και το κόκκινο χαλί. Μία ματιά στα σχέδια αρκεί για να τα οραματιστούμε συνδυασμένα με μίνι φορέματα, μικροσκοπικά τοπ και έντονα χείλη.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jimmy Choo (@jimmychoo)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MUGLER (@muglerofficial)

Στο εκθαμβωτικό πάρτυ που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες για το λανσάρισμα της συλλογής δήλωσε το «παρών» πλήθος διασήμων, μεταξύ των οποίων η Megan Fox, η Aleali May και η performer της βραδιάς Chloe Bailey. Οι περισσότερες από τις παρευρισκόμενες συνδύασαν εμβληματικά σχέδια από το σχεδιαστικό αρχείο του Mugler με τα παπούτσια της νέας συλλογής.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jimmy Choo (@jimmychoo)

Η συλλογή “Jimmy Choo x Mugler” είναι διαθέσιμη στο jimmychoo.com καθώς και σε διάφορα φυσικά καταστήματα ανά τον κόσμο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below