Η δεκαεξάχρονη που έκανε το ντεμπούτο της στην Υψηλή Ραπτική στο σόου της Chanel νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, περπάτησε στην επίδειξη του Pierpaolo Piccioli για την παρουσίαση της συλλογής Valentino Couture άνοιξη / καλοκαίρι του 2018, φορώντας ένα απίστευτο καπέλο με φτερά. Το headpiece έκλεψε την παράσταση, σε βαθμό που πολλοί από το κοινό δεν παρατήρησαν ότι το φορούσε το εκκολαπτόμενο supermodel και κόρη της Cindy Crawford.

info@imaxtree.com

Η Gerber φορούσε το φούξια καπέλο της με ένα ασορτί φόρεμα με βολάν, μαύρο καλσόν και χρυσά πέδιλα, υποστηρίζοντας το λουκ σαν επαγγελματίας. Τα καπέλα που ήταν σχεδιασμένα από τον Philip Treacy και τα είδαμε σε πολλά διαφορετικά χρώματα, έγιναν αμέσως ανάρπαστα στη βιομηχανία της μόδας- με φωτογραφίες και βίντεο να πλημμυρίζουν το Instagram χθες το βράδυ.

info@imaxtree.com

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Gerber έχει ήδη σημειώσει μεγάλη επιτυχία στο μόντελινγκ, αφού έχει εμφανιστεί στις πασαρέλες για οίκους όπως Chanel, Valentino, Saint Laurent και Versace από το ντεμπούτο της τον περασμένο Σεπτέμβριο μέχρι τώρα. Έχει επίσης πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες για τους: Marc Jacobs, Versace και Calvin Klein ενώ τώρα σχεδιάζει την πρώτη της συλλογή ρούχων με τον Karl Lagerfeld

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below