Η Sarah Jessica Parker εμπνέεται συχνά τα τελευταία χρόνια από το alter-ego της- την Carrie Bradsheaw για τις προσωπικές εμφανίσεις της και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να το κάνει για καιρό ακόμα.

Πολλή λάμψη, τούλινες φούστες και κομψά ζευγάρια παπουτσιών έχουν γίνει αναπόσπαστα κομμάτια της πραγματικής ντουλάπας της ηθοποιού όπως ήταν και στης Bradshaw – και η πρόσφατη εμφάνισή της είναι ίσως η καλύτερη απόδειξη.

Ίσως έχετε παρατηρήσει μια ιδιαίτερη τάση που εμφανίζεται σιγά σιγά στο στυλ της Parker : oι κάλτσες σε συνδυασμό με ψηλοτάκουνα. Αλλά προτού αφήσετε την ιδέα του συνδυασμού να σας τρομάξει, ρίξτε μια ματιά στο πώς κατάφερε νατο κάνει κομψά και με απίστευτη ευκολία.

Στις 23 Οκτωβρίου η SJP πήγε στην Μελβούρνη για το λανσάρισμα της σειράς υποδημάτων της. Φορούσε ένα κομψό, εμπριμέ wrap-dress αλλά οι μαύρες Mary Jane γόβες της σε συνδυασμό με τις μωβ Vetements κάλτσες της ήταν εκείνες που έκλεψαν την παράσταση.

Getty Images

Λίγες μέρες νωρίτερα, η SJP δημοσίευσε μια άλλη, απρόμοια εικόνα στο Instagram, στην οποία φορούσε τις ίδιες Mary Janes, αυτή τη φορά σε χρυσό, με ένα ζευγάρι  κάλτσες Gucci μέχρι το γόνατο.

 

Είναι προφανές λοιπόν ότι η Parker έχει αποκτήσει μια νέα αδυναμία για το το κλασικό στυλ παπουτσιών και τις επώνυμες κάλτσες και είμαστε σχεδόν σίγουρες ότι θα σε εμπνεύσει να κάνεις το ίδιο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below