Κάθε φορά που υποστηρίζουμε ότι μια εμφάνιση της Ελ Φάνινγκ είναι η ωραιότερη που έχει κάνει ποτέ, εκείνη με κάποιο τρόπο καταφέρνει να κάνει μια ακόμα καλύτερη την επόμενη φορά.

Και τo πιο πρόσφατο παράδειγμα έρχεται με την χθεσινή της εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας Once Upon a Time in Hollywood, του Κουέντιν Ταραντίνο με την οποία παρέδωσε μαθήματα στην ιστορία μόδας.  Με μια ογκώδη φούστα από τούλι, ένα διαφανές πουκάμισο από μεταξωτή οργάντζα και ένα μαύρο καπέλο η ηθοποιός έφερε στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ Καννών το θρυλικό New Look του Christian Dior από το 1947.

Getty Images

H σημερινή καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Dior, Μαρία Γκρατζιά Τσιούρι, ενημέρωσε την κλασική σιλουέτα με ένα μοντέρνο vibe και η Φάνινγκ το ανέδειξε απόλυτα με μια εμφάνιση που έκανε κάθε λεπτό από τις 450 ώρες που χρειάστηκαν για την κατασκευή του, να αξίζει.

Σύμφωνα με τον οίκο 200 ώρες δαπανήθηκαν μόνο στη φούστα -η οποία απαιτούσε 50 μέτρα τούλι – και 150 στο πουκάμισο. Ρίξτε μια ματιά στη διαδικασία και φυσικά στο τελικό αποτέλεσμα:

Getty Images