Η Ημέρα του Αγίου Πατρικίου μπορεί να μην φημίζεται για το κομψότερο dress code, αλλά για τη Δούκισσα του Κέμπριτζ λειτούργησε σαν μια ευκαιρία να αναθέσει στην Sarah Burton, την πιο αξιόπιστη σχεδιάστρια της, να δημιουργήσει για εκείνη ένα νέο παλτό Alexander McQueen. Το σκούρο πράσινο πανωφόρι της ήταν ραμμένο σχολαστικά και είχε μεταλλικά κουμπιά και ψηλή λαιμόκοψη, λεπτομέρειες που το έκαναν ιδανική επιλογή για την περίσταση.

Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με κομψά αξεσουάρ, όπως ένα headpiece σε ίδιο χρώμα με το παλτό κι ένα ζευγάρι σουέτ μαύρες γόβες με τετράγωνο τακούνι και σε μεσαίο ύψος.

Getty Images

Το παιχνίδι της Μίντλετον στα παπούτσια είναι ισχυρό: συνήθως επιλέγει πανύψηλες στιλέτο γόβες με την υπογραφή του Jimmy Choo ή του Gianvitto Rossi , αυτή τη φορά όμως αποφάσισε να κρατήσει τα πράγματα πιο πρακτικά με αυτές τις κομψές και παράλληλα άνετες γόβες. Τα σουέτ παπούτσια ήταν το ιδανικό συμπλήρωμα για το look της- ενώ σαν τελικό φινίρισμα επέλεξε ένα ζευγάρι λαμπερά σκουλαρίκια με σμαράγδια που έδεναν απόλυτα με το πράσινο παλτό της.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below