Οι γαλαζοαίματες συχνά κάνουν παρόμοιες εμφανίσεις , αλλά σπάνια τις κάνουν στην ίδια εκδήλωση – όλα αυτά όμως μέχρι χθες. Στις 17 Ιουνίου, η Kέιτ Μίντλετον και η βασίλισσα Λετίσια εμφανίστηκαν στην ετήσια Garter Day με σύνολα τα οποία ήταν το ένα μια παραλλαγή του άλλου. Αν και είναι ασαφές το αν είχαν σχεδιάσει να συντονιστούν μεταξύ τους για την εκδήλωση (μάλλον όχι), ένα πράγμα είναι σίγουρο: Και οι δύο βασιλικές κυρίες έδειχναν εκπληκτικές όπως πάντα με τα ασπρόμαυρα σύνολα τους, υπενθυμίζοντάς μας πόσο κομψός και διαχρονικός είναι αυτός ο χρωματικός συνδυασμός.

Getty Images

Η πομπή της Garter day είναι ένα από τα πιο παραδοσιακά γεγονότα στο ημερολόγιο της Βασίλισσας Ελισάβετ, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι παρευρισκόμενες ακολούθησαν μια πιο επίσημη στυλιστική οδό. Τόσο η Μίντλετον όσο και η Λετίσια επέλεξαν ένα κλασικό ασπρόμαυρο συνδυασμό, με τη δούκισσα να στρέφεται στην αγαπημένη της σχεδιάστρια Catherine Walker και τη Λετίσια να επιλέγει ένα look από το ισπανικό label Cherubina.

 

Getty Images

Η Δούκισσα του Κέμπριτζ έδειχνε εκπληκτική με ένα λευκό coat-dress από τη σχεδιάστρια με έδρα το Λονδίνο, με διακριτικά μαύρα φινιρίσματα στο γιακά και τον ποδόγυρο. Το συνδύασε με ένα ζευγάρι μαύρες σουέτ γόβες Prada, σκουλαρίκια με πέρλες και διαμάντια ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνιση με ένα καπέλο Lock & Co κι ένα μικρό clutch.

Η Λετίσια έκανε εύκολα μια από τις πιο κομψές εμφανίσεις της για το μήνα. Το μεσαίου μήκους φόρεμά της – το οποίο είχε ένα μοναδικό μοτίβο της Cherubina – είχε puff μανίκια, μανσέτες με κουμπιά και μια ψηλή λαιμόκοψη.

Όσον αφορά τα αξεσουάρ της; Όπως και η Μίντλετον, η Λετίσια επέλεξε ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια , ένα καπέλο με βέλο και μαύρες γόβες που έδεσαν με ευκολία ολόκληρο το look.

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below