Είτε είσαι έτοιμη να υποδεχτείς τον καιρό της άνοιξης/καλοκαιριού (εμείς είμαστε σίγουρα) είτε όχι, η Kendall Jenner αποφάσισε να βοηθήσει την κατασταση. Το μοντέλο μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram με την ίδια να χαλαρώνει σε μια ξαπλώστρα στην παραλία φορώντας το πιο χαριτωμένο μπικίνι. Το σετ της είναι από την εταιρεία Sommer Swim και την έκανε την επιδερμίδα της να δείχνει τόσο ηλιοκαμένη και χρυσαφένια που δεν θα μπορούσαμε να μη ρίξουμε μια δεύτερη ματιά. Η φωτογραφία ήταν ένα κλασικό καλοκαιρινό “bikinigram”και ναι, μας ξύπνησε μια τρελή επιθυμία να ταξιδέψουμε.

View this post on Instagram

me and this bikini: a love story

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Στην εικόνα η Κendall κρύβει το πρόσωπό της κάτω από ένα ψάθινο καπέλο κι ετοιμάζεται να φάει μια φέτα καρπουζιού. Το μοντέλο μοιράστηκε μερικές selfies του μαγιό της και έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση: «εγώ και αυτό το μπικίνι: μια ιστορία αγάπης».

View this post on Instagram

i wanna go back so bad 📷 @amberasaly

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Το στυλ του μπικίνι είναι στην πραγματικότητα halterneck, αλλά η Kendall το μετέτρεψε έξυπνα σε bandeau, δένοντας τα κορδόνια μεταξύ τους. Εν τω μεταξύ, το κάτω μέρος του μαγιό ανέβαινε ψηλά στους γοφούς της για μια πολύ σέξι εμφάνιση στην παραλία.

Δεν υπάρχει τίποτα σαν μια σέξι selfie ζεστού καιρού για να καλωσορίσεις την άνοιξη. Και για να προετοιμαστείες για εκείνη τη στιγμή, μπορείς να αγοράσεις κι εσύ το μπικίνι της Kendall:

XENA BAROQUE – HALTER BIKINI TOP, Sommer Swim €69,00 EUR
NAOMI BAROQUE – TIE SIDE BIKINI BOTTOMS, Sommer Swim €69,00 EUR

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below