Το φόρεμα που είχε φορέσει η Kim Kardashian στο Met Gala το 2013, παραμένει διάσημο για τον αντίκτυπο που είχε στα social media. Kαι τώρα, η 39χρονη παραδέχεται ότι “έκλαιγε σε όλη τη διαδρομή προς το σπίτι” για τις κριτικές που είχε πάρει.

Για το gala – το πρώτο της Kardashian -επέλεξε να φορέσει ένα φλοράλ φόρεμα με μακριά μανίκια, ζιβάγκο και ένα βαθύ σκίσιμο στο πλάι από τον Riccardo Tisci για τον Givenchy. Την εποχή εκείνη, η Kim ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη με το πρώτο της παιδί, North.

Splash News

Λίγο μετά, τα memes  για το οutfit της άρχισαν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, με πιο διάσημο εκείνο που το σύγκρινε με αυτό του χαρακτήρα του Robin Williams στην Ms Doubtfire (1993).

Ο ίδιος ο Williams μοιράστηκε μάλιστα το meme, γράφοντας το “Νομίζω ότι εγώ το φόρεσα καλύτερα!”

Μιλώντας σε ένα βίντεο για τις πιο αξιοσημείωτες εμφανίσεις της, η Kardashian είπε: «Ήμουν έγκυος, πολύ πρησμένη και φουσκωμένη και σκεφτόμουν « Θεέ μου, είναι η πρώτη φορά που πηγαίνω και θα είμαι τεράστια’.”

Η επιχειρηματίας εξήγησε ότι ποτέ δεν είχε σκεφτεί ότι θα ήταν σε θέση να παρακολουθήσει ένα τέτοιο αποκλειστικό γεγονός, γι ‘αυτό και ήταν πολύ χαρούμενη όταν πήγε στο γκαλά εκείνης της χρονιάς με θέμα Punk: Chaos to Couture μαζί με τον Kanye.

Κι ενώ η αμφιλεγόμενη εμφάνιση δεν κέρδισε τις εντυπώσεις πολλών, η Kardashian σημείωσε ότι πήρε έγκριση από κάποια ιδιαίτερα fashionable πρόσωπα.

“Θυμάμαι ότι οι δίδυμες Olsen λάτρεψαν το ρούχο και τα γάντια μου έτσι καμία από τις κριτικές δεν είχε σημασία αφού εκείνες ενέκριναν.”

Αυτή τη στιγμή πάντως όπως σημείωσε, η Kardashian αισθάνεται καλά για το φόρεμα. “Τώρα το λατρεύω!”, είπε.