Η δούκισσα του Κέμπριτζ κάνει κατά καιρούς κάποιες εμφανίσεις που θυμίζουν πριγκίπισσα του Disney κι εμείς δε χορταίνουμε να τις χαζεύουμε. Χθες λοιπόν ήταν μία από αυτές τις περιπτώσεις όταν εμφανίστηκε στην πρώτη μέρα του Royal Ascot σαν μια σύγχρονη Σταχτοπούτα στο χορό.

Η πρώτη επίσημη ημέρα του Royal Ascot, σημαίνει δούκες, δούκισσες πρίγκιπες, πριγκίπισσες, βασιλιάδες και βασίλισσες, όλοι επίσημα ντυμένοι και να πίνουν Prosecco στο ιπποδρόμιο του Ascot στην Αγγλία.

Μια μέρα μετά την κομψή συνάντησή της με τη Βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας,  έφτασε και η Κειτ Μίντλετον φορώντας ένα ονειρικό φόρεμα σε baby blue απόχρωση. Και έφτασε με μια άμαξα την οποία μοιραζόταν με την “θετή” πεθερά της, Καμίλα – σαν να χρειάζονταν περισσότερες αποδείξεις ότι είναι πραγματικά μια Σταχτοπούτα της πραγματικής ζωής.

Getty Images

Το μεσαίου μήκους φόρεμά της ήταν από τη συλλογή Resort 2019 του σχεδιαστή Elie Saab και διέθετε μια πλισσαρισμένη πουά φούστα από τούλι, ένα αξιολάτρευτο φιόγκο στο λαιμό και λεπτομέρειες από δαντέλα. H Μίντλετον το συνδύασε εκπληκτικά με ένα ζευγάρι μεταλλιζέ ασημί γόβες, ένα καπέλο Philip Treacy και γαλάζια σκουλαρίκια από την αγαπημένη της σχεδιάστρια κοσμημάτων, Kiki McDonough.

Ήρθε επιτέλους η στιγμή να απολαύσουμε τη Mίντλετον με ένα look του λιβανέζου σχεδιαστή μόδας που είναι γνωστός για τις παραμυθένιες δημιουργίες του.

Getty Images

Αυτό που όμως δεν θα μπορούσαμε να καταλάβουμε απλά κοιτάζοντας το φόρεμά της, είναι ότι του είχε κάνει κάποιες μετατροπές έτσι ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στο βασιλικό πρωτόκολλο. Όπως γνωρίζετε, η Μίντλετον παίρνει σοβαρά τον βασιλικό κώδικα ενδυμασίας (ενώ η Μέγκαν Μαρκλ έχει παραβιάσει τους κανόνες μία ή δύο φορές).

Elie Saab Resort 2019

Το αρχικό σχέδιο του Elie Saab είχε μια ελαφρώς μποέμ αισθητική με τη μακριά φούστα, τα φαρδιά κοντά μανίκια με φινίρισμα από δαντέλα, τη φαρδιά ζώνη στη μέση με τη χρυσή πόρπη και το φιόγκο στο λαιμό που κρεμόταν σχεδόν μέχρι πάνω από το γόνατο. Οι μετατροπές της δούκισσας βέβαια το έκαναν ιδανικό για να φορεθεί σε μια επίσημη περίσταση.

Η Mίντλετον πρόσθεσε ένα παχύ στρώμα από τούλι κάτω από τη φούστα – την οποία κόντυνε σε μήκος πάνω από τον αστράγαλο- έτσι ώστε να την κάνει λιγότερο διαφανή και να της δώσει τη γραμμή Α που αγαπάει. Κόντυνε επίσης την κορδέλα κάτω από το φιόγκο μέχρι το ύψος της μέσης και επέκτεινε τα μανίκια σε ένα μήκος πουκάμισου. Τέλος, απέφυγε να φορέσει ζώνη, αφήνοντας το ενσωματωμένο ζωνάκι να δώσει σχήμα στο φόρεμα.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below