Έχουμε αναφέρει αρκετές φορές στο παρελθόν ότι το λευκό λειτουργεί ως βάση πάνω στην οποία θα χτίσεις το υπόλοιπο της εμφάνισής σου. Με άλλα λόγια, υπάρχει πολύ περιθώριο για να αφήσετε τη δημιουργική σας πλευρά να λάμψει από την άποψη του styling.

Αν όμως ψάχνεις για έναν εύκολο αλλά εντυπωσιακό τρόπο για να αναδείξεις το αγαπημένο σου λευκό σύνολο δεν χρειάζεται να ψάξεις περισσότερο από το βελούδινο σακάκι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην απόχρωση του καμμένου πορτοκαλί η οποία αναδεικνύεται υπέροχα σε ένα λευκό καμβά.

 

NDP

Το outfit της Κωνσταντίνας περιελάμβανε ένα cigarette λευκό παντελόνι κι ένα λευκό πουκάμισο κεντημένο με πέρλες. Το συνδύασε με ένα βελούδινο πορτοκαλί σακάκι και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με λευκές γόβες και τσάντα με μερικές πινελιές χρώματος και χρυσές λεπτομέρειες.

NDP

Kαι αν μέχρι τώρα νομίζες ότι χρειάζονται πολλά αξεσουάρ για να αναδειχθεί ένα λευκό σύνολο, το πιο πρόσφατο σύνολο της Σπυροπούλου έρχεται για να αποδείξει τη δύναμη του styling με μερικές μόνο μικρές, αλλά ισχυρές προσθήκες.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below