Τα λευκά το καλοκαίρι είναι μια παράδοση στη μόδα. Είτε είσαι σε διακοπές είτε στην πόλη, δεν υπάρχει τίποτα σαν μια δροσερή, λευκή εμφάνιση για τους ζεστούς μήνες. Ωστόσο, το να συνδυάσεις σωστά ένα total white σύνολο δεν είναι πάντα εύκολο αλλά, ευτυχώς, το καλύτερο κορίτσι της μόδας είναι εδώ για να σε βοηθήσει. Σε περίπτωση που δεν το πήρε το μάτι σου, το λευκό outfit της Kendall από την πρόσφατη ανάρτησή της στο IG αξίζει σίγουρα μια δεύτερη ματιά.

Στις 29 Ιουνίου, το μοντέλο μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα με το σκυλάκι της. Οι δυο τους είχαν μόλις μεταφερθεί  από το Καλαμπάσας στα βουνά, όπως φαίνεται στην υπαίθρια φωτογραφία της. Για το ταξίδι, η Jenner επέλεξε να φορέσει ένα σετ με σακάκι-παντελόνι, το οποίο μπορείς να βρεις στο Farfetch αυτή τη στιγμή.

Με την υπογραφή της SLVRLAKE, το τζιν τζάκετ της είχε ένα καφέ κοτλέ γιακά και φινιρίσματα από χοντρά χρυσά κουμπιά. Το αντίστοιχο παντελόνι με το οποίο το συνδύασε, είχε cargo τσέπες και ραφές όπως του τζάκετ.

Για να συμπληρώσει το σύνολο, επέλεξε ένα ζευγάρι λευκά sneakers, ένα μικροσκοπικό crop top και ορθογώνια γυαλιά ηλίου από το brand Reality Eyewear.

View this post on Instagram

raising a model

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below