Η ξεχωριστή ημέρα της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια έφτασε και ο κόσμος παρακολούθησε με ενθουσιασμό τη νύφη να φτάνει στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό.

Η νύφη έδειχνε πανέμορφη φορώντας ένα off-white φόρεμα από το fashion brand της Μαρέβας Μητσοτάκη και της Δήμητρας Κολοτούρα, Zeus+Δione.

Η Τζένη Μπαλατσινού αποκάλυψε το label πίσω από το νυφικό της στα τέλη του προηγούμενου μήνα οπότε περιμέναμε να δούμε μια εξαιρετικά κομψή νυφική δημιουργία.

Η Zeus + Dione είναι το brand που απέδειξε ότι η ελληνική μόδα μπορεί να πάει πολύ ψηλά. Μέσα σε λίγα μόνο χρόνια κατάφερε να σχεδιάσει συλλογές που έχει προσέξει ο κόσμος της μόδας σε όλο τον πλανήτη και κάθε σεζόν μας εκπλήσσει ευχάριστα με υπέροχα μεταξωτά, δωρικές γραμμές και μια αισθητική που πλέον ξεχωρίζει από μακριά.

Το φόρεμα της Τζένης το οποίο ήταν αναμφισβήτητα λιτό είχε κοντά μανίκια και bateau ντεκολτέ. Ήταν κατασκευασμένο από  κρεπ ύφασμα το οποίο πρόσθετε χάρη στην κίνησή της και είχε μια ντελικάτη λεπτομέρεια κάθετα στο μπούστο.

Ολόκληρη η εμφάνισή της ήταν απίστευτα κομψή κι εκλεπτυσμένη, ενώ η λεπτομέρεια που αγαπήσαμε ιδιαίτερα ήταν η αποκαλυπτική πλάτη του φορέματος που το έκανε ιδανικό για την εποχή.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below