H Lourdes Leon επιστρέφει για ακόμα μια φορά μπροστά από την κάμερα. Αυτή την εβδομάδα, αποκαλύφθηκε ότι η ανερχόμενη σταρ στυλ και κόρη της Madonna είναι ένα από τα τρία μοντέλα που πρωταγωνιστούν στην καλοκαιρινή καμπάνια του brand μόδας, Miaou.

Η μάρκα μοιράστηκε μια κρυφή ματιά της νέας συλλογής με ένα παρασκήνιο της Leon να ποζάρει μαζί με τα μοντέλα Paloma Elsesser και Ashley Smith. Και οι τρεις φορούν εμπριμέ σύνολα που αγκαλιάζουν το σώμα, ένα signature στυλ της Miaou και στέκονται χωρίς παπούτσια στο γρασίδι για την τελευταία καμπάνια της μάρκας.

View this post on Instagram

Coming soon 😉 ✨

A post shared by MIAOU (@miaou) on

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Leon είναι μέρος μιας σημαντικής στιγμής μόδας. Η 23χρονη έχει προηγουμένως συμμετάσχει σε εκστρατείες και παρουσιάσεις για μάρκες όπως οι MadeMe, Gypsy Sport, Stella McCartney και Desigual και ήταν επίσης διάσημα το πρόσωπο της γραμμής ρούχων Material Girl της μαμάς της στο Macy’s το 2010.

View this post on Instagram

🌟 LOLA 🌟

A post shared by MIAOU (@miaou) on

Σε ένα άλλο στιγμιότυπο, η Λούρδη χαλαρώνει πλάι στην παραλία στην άμμο, ενώ φοράει ένα λουλουδάτο κορσέ με ασορτί μίνι φούστα, θυμίζοντας απίστευτα με τη μητέρα της στο εμβληματικό βίντεο  κλιπ «Cherish» του 1989.

“LOLA “, γράφει η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία και το βίντεο, αφού όπως και η μητέρα της, δεν χρειάζεται επώνυμο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below