Ναι, είναι ξακουστό στα πέρατα της Γης, ναι, είναι το βασικό συστατικό για την πιο μαγική selfie, ναι, θα το δεις γιατί «when in Santorini» είναι περίπου… υποχρεωτικό! Το ηλιοβασίλεμα είναι ο πιο διάσημος λόγος για να επισκεφτείς την Οία. Αλλά δεν είναι ο μόνος.

Θα σεργιανίσεις τα σοκάκια της γιατί αυτός είναι ο πιο παραμυθένιος περίπατος που μπορείς να απολαύσεις στο Αιγαίο. Θα σταθείς στο χείλος του γκρεμού της, για να γίνεις ένα με την πιο εκλεπτυσμένη εκδοχή της Καλντέρας. Θα νιώσεις την κοσμοπολίτικη αύρα της να αγκαλιάζει το μοναδικό ανάγλυφο και θα δημιουργήσεις παντοτινές αναμνήσεις. Και κάτι ακόμα: θα κάνεις το πιο σικ shopping.

Φέτος, στη συνοικία του ελληνικού καλοκαιριού που δεν σταματάει ποτέ να μας εκπλήσσει, ανακαλύψαμε το new entry που θα συζητηθεί: το Love Me Santorini. Ναι, η Σαντορίνη σε αγαπάει και με αυτό το concept store θα στο αποδείξει. Η δυναμική Άρτεμις Σιγάλα, με διαρκή επιχειρηματική δραστηριότητα στο νησί τα τελευταία χρόνια, δημιούργησε ένα καλαίσθητο χώρο στην «καρδιά» της πολυσύχναστης οδού Νικολάου Νομικού (αποκλείεται να το χάσεις) φιλοξενώντας exclusive brands μαζί με ταλαντούχους αλλά και διεθνώς αναγνωρισμένους Έλληνες σχεδιαστές, στο απόλυτο in fashion «μωσαϊκό».

Casual και βραδινά outfits, beachwear, τσάντες, αξεσουάρ, κοσμήματα, όλα με την ελληνική «γραμμή» στον πυρήνα του design τους, στην πιο φρέσκια πρόταση shopping της Σαντορίνης, που παρακολουθεί τις διεθνείς εξελίξεις και πλέον βάζει τη δική της σφραγίδα στο καλοκαιρινό στυλ.

Το Love Me είναι ανοικτό από το πρωί και δεν «χρειάζεται» το ηλιοβασίλεμα για να σε πείσει να το επισκεφτείς. Θα καταλάβεις το γιατί μόλις περάσεις το κατώφλι του. Και θα υιοθετήσεις αμέσως το μότο του: Love yourself.

Info: Το @lovemesantorini σε περιμένει να το ανακαλύψεις στο Facebook και το Instagram.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below