Η δούκισσα του Sussex έφτασε στο πολυκατάστημα John Lewis στο Λονδίνο χθες το απόγευμα για το λανσάρισμα μιας νέας συλλογής ρούχων και αξεσουάρ για τη στήριξη του φιλανθρωπικού οργανισμού Smart Works. Η χθεσινή εμφάνιση της σηματοδότησε το τέλος της άδειας μητρότητας, αφότου καλωσόρισε το μικρό Archie Mountbatten-Windsor στις 6 Μαΐου 2019.

Splash News

Η Meghan έδειχνε αβίαστα κομψή φορώντας κομμάτια από τη συλλογή, όπως ένα λευκό πουκάμισο από τη στενή φίλη της και σχεδιάστρα μόδας Misha Nonoo, κι ένα μαύρο cigarettte παντελόνι από την Jigsaw. Ολοκλήρωσε την αιχμηρή της εμφάνιση με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από τη συλλογή κοσμημάτων της πριγκίπισσας Diana.

Getty Images

Τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια η Diana τα φορούσε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στον Καναδά με τον πρίγκιπα Καρόλο τον Μάιο του 1986. Η εμφάνιση αυτή πραγματοποιήθηκε ενάμισι χρόνο μετά τη γέννηση του πρίγκιπα Harry.

Getty Images

Τα πανέμορφα κοσμήματα της πριγκίπισσας Diana έγιναν γρήγορα αγαπημένα της Δούκισσας του Sussex. H Meghan έχει ήδη φωτογραφηθεί φορώντας τα σκουλαρίκια πεταλούδες κατά τη διάρκεια της πρώτης βασιλικής της περιοδείας με τον πρίγκηπα Harry όταν το ζευγάρι επισκέφθηκε το ζωολογικό κήπο Taronga και το Ναυαρχείο της Σιγκαπούρης, στο Σίδνεϊ, στις 16 Οκτωβρίου 2018.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below