Aκόμα και τα βασιλικά πρόσωπα χρειάζονται ένα διάλειμμα από τα ψηλοτάκουνα και χθες όταν η Meghan Markle επισκέφθηκε μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι μια παραλία στη Μελβούρνη αντικατέστησε τις γόβες που φορούσε με ένα κομψό ζευγάρι φλατ. Συγκεκριμένα επέλεξε ένα ζευγάρι μαύρες μπαλαρίνες Rothy’s, για να συνδυάσει με το μαύρο midi φόρεμα και την μπεζ καμπαρντίνα της.

Αυτό όμως που κάνει αυτές τις μπαλαρίνες τόσο ξεχωριστές είναι το γεγονός ότι είναι κατασκευασμένες από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια.

Το Business Insider ανακοίνωσε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι τα “μοναδικά αυτά πλεκτά παπούτσια κατασκευάζονται από 100% πλαστικά μπουκάλια νερού μετά την κατανάλωση, τα οποία πλένονται με μια ειδική διαδικασία, αποστειρώνονται και στη συνέχεια συγκολλούνται σε μια ίνα που στη συνέχεια πλέκεται σε νήματα”. Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι η Rothy’s έχει ήδη “επανατοποθετήσει 12 εκατομμύρια μπουκάλια νερού”, με τον αριθμό αυτό να ανεβαίνει ακόμα πιο ψηλά τώρα που η Meghan Markle είναι οπαδός.

Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below