Τη Δευτέρα το απόγευμα, ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex έκαναν την πρώτη τους (εικονική) εμφάνιση μετά από μια σειρά ανακοινώσεων την περασμένη εβδομάδα που επιβεβαίωναν ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους, ότι θα παραχωρήσουν μια συνέντευξη στην Oprah και ότι έχουν αφήσει μόνιμα την βασιλική οικογένεια μετά από ένα δοκιμαστικό έτος χωριστά.

Σε ένα σύντομο βίντεο στο Spotify, η Meghan και ο Harry συζήτησαν τους στόχους του νέου τους podcast, Archewell. H στυλιστική επιλογή της Δούκισσας όμως είπε πολλά περισσότερα για το πώς αισθάνεται η ίδια και ο σύζυγός της τώρα που ο κόσμος έχει μια ιδέα για το πώς θα μοιάζει το επόμενο κεφάλαιο τους.

Η Meghan επέλεξε ένα φόρεμα 3.490 χιλιάδων δολαρίων από έναν από τους αγαπημένους της αμερικανικούς οίκους, τον Oscar de la Renta. Το φόρεμα Citrus Primavera peplum hem, δεν είναι ένα ρούχο εγκυμοσύνης, αλλά η χαλαρή εφαρμογή του ταίριαξε τέλεια στο σώμα της.

Με τις ζωηρές απλικέ λεπτομέρειες από φύλλα και λεμόνια, ο σχεδιασμός του μιλάει για μια ανοιξιάτικη και φρέσκια αρχή, σύμβολα που συναντάμε και στο πορτραίτο του Βρετανού φωτογράφου Misan Harriman για την ανακοίνωση της δευτερης εγκυμοσύνης της Meghan.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Misan Harriman (@misanharriman)

«Με το δέντρο της ζωής πίσω τους και τον κήπο να αντιπροσωπεύει τη γονιμότητα, τη ζωή και το μέλλον, δεν χρειάστηκαν κατεύθυνση, γιατί είναι, και ήταν πάντα, μαζί στη ζωή ως οι απόλυτες αδερφές ψυχές», δήλωσε ο Harriman για τη σύνθεση της εικόνας του, η οποία έγινε viral την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η Meghan προτιμά συχνά να φοράει ουδέτερα κομμάτια που ταιριάζουν με το εκλεπτυσμένο προσωπικό της στυλ, αλλά περιστασιακά θα πειραματιστεί και με πιο μαξιμαλιστικές επιλογές. Ο Oscar de la Renta μάλιστα παρείχε μερικές από τα πιο αξιομνημόνευτες από αυτές κατά τη δημόσια ζωή της και φαίνεται πως μαζί με την Carolina Herrera, ένα εξίσου κορυφαίο αμερικανικό brand το οποίο επέλεξε για το πορτραίτο της ανακοίνωσης εγκυμοσύνης, θα τη βοηθήσει να διαμορφώσει τη νέα της εμφάνιση μετά την αποχώρηση από την βασιλική οικογένεια.

Τώρα ποιo ήταν το κρυφό μήνυμα πίσω απο αυτό το στολισμένο με εσπεριδοειδή φόρεμά της; Οταν η ζωή σου δίνει λεμόνια, φτιάξε… λεμονάδα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below