Μόλις τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση του μικρού Archie  η Meghan Markle συνοδεύει τον σύζυγό της πρίγκιπα Harry σε μια επίσημη περιοδεία στη Νότια Αφρική.

Το ταξίδι αυτό σηματοδοτεί την πρώτη βασιλική περιοδεία του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex ως γονείς, αφού επισκέφτηκαν την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Τόνγκα και το Μαρόκο μόνο μετά το γάμο τους το 2018.

Μετά την επίσκεψη τους στη Νότια Αφρική, ο Harry θα συνεχίσει την περιοδεία του στην Αγκόλα, το Μαλάουι και τη Μποτσουάνα, χωρίς την 38χρονη Δούκισσα αυτή τη φορά. Παρά τα περιορισμένα ταξίδια της όμως, είμαστε σίγουρες ότι το στυλ της νέας μαμάς θα βάλει σε πλήρη ισχύ το «Meghan Effect».

Στην πιο πρόσφατή της εμφάνιση λοιπόν η Meghan φόρεσε το τέλειο ρούχο για εκείνες που με συνέπεια επιλέγουν μαύρο: μια  Everlane ολόσωμη φόρμα με V ντεκολτέ σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι κλασικές γόβες και χρυσά σκουλαρίκια. Με την ζώνη στη μέση, το μήκος έως τον αστράγαλο και το το μίνιμαλ σχεδιασμό, το λουκ της είναι μια έξυπνη, φρέσκια εναλλακτική λύση στο μικρό μαύρο φόρεμα.

Splash News

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below