Αμέσως μετά την πολυαναμενόμενη Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022, σειρά έχει το Μιλάνο με κορυφαίους οίκους να παρουσιάζουν τις ιδέες τους για το επερχόμενο φθινόπωρο. Όλος ο κόσμος της μόδας βρίσκεται σε μία ενθουσιώδη κατάσταση, καθώς επιτέλους ύστερα από δύο χρόνια περιορισμών και εξ αποστάσεως show τα πράγματα φαίνεται να επιστρέφουν στους κανονικούς τους ρυθμούς. Μεταξύ των brands που θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους στην ιταλική πρωτεύουσα της μόδας, ξεχωρίζουμε τη Max Mara και τη θυγατρική της Sportmax με τις καθαρές, λιτές και μίνιμαλ γραμμές που απευθύνονται σε κάθε λάτρη της ιταλικής κομψότητας.

Τα fashion show θα παρουσιαστούν μέσω livestreaming και έσεις θα έχετε την ευκαιρία να τα παρακολουθήσετε απευθείας, για να μάθετε πρώτες όλες τις τάσεις, που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας τις επόμενες σεζόν.

Συντονιστείτε την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου στις 10:45 (ώρα Ελλάδος) και την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου στις 12:45 (ώρα Ελλάδος) και ετοιμαστείτε να εντυπωσιαστείτε με τις χειμερινές προτάσεις της Max Mara και της Sportmax αντίστοιχα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below