Η πρόσκληση που μας είχε σταλεί μερικές ημέρες πριν το πολυαναμενόμενο ταξίδι, έγραφε ως σημείο συνάντησης την ιστορική Στοά Χιρς στο κέντρο της πόλης, με σκοπό να παρακολουθήσουμε μια ξεχωριστή πασαρέλα με όλα τα ανανεωμένα fashion brands του πολυκαταστήματος notos.

Μόλις προσγειωθήκαμε στη Θεσσαλονίκη με την πρωινή πτήση της Sky Express και φτάσαμε στο αγαπημένο των επισκεπτών της πόλης ξενοδοχείο Excelsior, μεταφερθήκαμε στο δωμάτιο για να αφήσουμε τα πράγματά μας πριν ξεκινήσουμε την περιήγηση στο κέντρο. Προς μεγάλη μας έκπληξη εκεί μας περίμενε ένα fashionable καλωσόρισμα που είχε ετοιμάσει για εμάς η ευγενέστατη ομάδα του notos: μία κομψή χειροποίητη τσάντα Kooreloo, ένα ζευγάρι κοκάλινα γυαλιά ηλίου σε μαύρο χρώμα του it-brand Jimmy Fairly , μία ιδιαίτερη μαύρη ζώνη του ελληνικού brand STELIOS KOUDOUNARIS και μία μοσχομυριστή κρέμα σώματος του brand Bath and Body Works.

Μιας και είχαμε μπροστά μας μερικές ελεύθερες ώρες μέχρι τις έξι το απόγευμα που θα συγκεντρωνόμασταν στη Στοά Χιρς, σκεφτήκαμε με μερικές από τις υπόλοιπες προσκεκλημένες συναδέλφους από άλλα περιοδικά μόδας να εξερευνήσουμε το  πολυκατάστημα notos για να δούμε με προσοχή τα νέα fashion corners αλλά και να γνωρίσουμε όλα τα summer beauty, fashion & home trends των μεγάλων και  ανερχόμενων brands. Κάνοντας μία μεγάλη βόλτα στον άνετο χώρο διαπιστώσαμε ότι εδώ βρίσκονται οι πιο ενδιαφέρουσες εταιρείες σε ρούχα, αξεσουάρ, προϊόντα ομορφιάς και είδη σπιτιού που αντανακλούν τις πιο ενημερωμένες τάσεις της σεζόν.

 

Συνεπείς στην ώρα μας, βρεθήκαμε λίγο αργότερα στο σημείο συνάντησης μαζί με άλλους εκλεκτούς προσκεκλημένους από Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουμε το πολυαναμενόμενο “All Things Fashion catwalk by notos” με πρωταγωνιστές επώνυμα brands του πολυκαταστήματος, όπως STELIOS KOUDOUNARIS, Self Portrait, Versace, Karl Lagerfeld, Kooreloo, Sister Jane, Patrizia Pepe και πολλά ακόμα. Η πασαρέλα πλημμύρισε από θελκτικά σύνολα σε ιδιαίτερη χρωματική παλέτα τα οποία ο γνωστός στυλίστας Άρης Γεωργιάδης επιμελήθηκε προσεκτικά με σημείο αναφοράς τις πιο hot τάσεις από τη σεζόν SS23. Εξίσου εντυπωσιακό στο line-up των μοντέλων ήταν και το λαμπερό καλοκαιρινό μακιγιάζ δια χειρός Βαγγέλη Θώδου, ο οποίος χρησιμοποίησε τα κορυφαία προϊόντα ομορφιάς Shiseido, ενώ ο ταλαντούχος Γιάννης Χατζηχριστοδούλου με την ομάδα του από το Yianni Hair Spa επιμελήθηκαν το hairstyling των μοντέλων.

Βαλέρια Τάραντο (Διευθ. Σύμβουλος Πολυκαταστημάτων notos), Ζωή Πυθαρούλη (Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας πολυκαταστημάτων notos)

 

Γεωργία Τσελονδρέ, Ζωή Πυθαρούλη, Αναστασία Δασκαλάκη, Έλενα Μπαζιώτη

 

Ζωή Πυθαρούλη, Στέλιος Κουδουνάρης

Μετά το τέλος της επίδειξης μόδας ακολούθησε ένα cocktail party κατά τη διάρκεια του οποίου είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε τόσο για τα look που ξεχωρίσαμε από το “All Things Fashion catwalk by notos” όσο και για τις αγαπημένες μας τάσεις, ενώ η όμορφη ημέρα ολοκληρώθηκε με ένα γευστικό δείπνο στο φημισμένο εστιατόριο Olympos Naoussa στο ισόγειο του ξενοδοχείου On Residence. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας σύντομα σε ένα από τα πολυκαταστήματα notos, τον αγαπημένο μας προορισμό μόδας.

 

Ακολουθήστε τα πολυκαταστήματα notos σε Instagram, Facebook, YouTube & TikTok.

Social channels:  IG: @notosofficial , FB:@notosGreece, YouTube @notosofficial  & TikTok: @notos_official Web: www.notos.gr

 

 

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below