Στις 25 Ιουνίου οι κάτοικοι του Λονδίνου, καθώς έκαναν την βόλτα τους δίπλα στον ποταμό Τάμεση, αντίκρυσαν ένα αναπάντεχο θέαμα. Μία τεράστια Burberry τσάντα διέσχιζε τα νερά του Βρετανικού ποταμού, προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων κι ερωτηματικών. “Τι είναι αυτό;”, “Πού πηγαίνει;” ήταν κάποιες από τις απορίες που συγκέντρωσε το περιοδικό Dazed που βρέθηκε εκεί.

Οι απαντήσεις δεν άργησαν να έρθουν από τον διάσημο βρετανικό οίκο και φρόντισαν να μας εκπλήξουν. Με αφορμή το λανσάρισμα του νέου μοντέλου της τσάντας Olympia, που έγινε νωρίτερα το 2021, σε μία καμπάνια των Inez Van Lamswweerde και Vinnodh Matadin, στην οποία πρωταγωνίστησαν η Kendall Jenner, η FKA Twigs και η Shygirl, η τσάντα αποτελεί μέρος της “κατάληψης” παγκόσμιων αξιοθέατων, από τον Βρετανικό οίκο.

Το ταξίδι των τριών ημερών, της γιγάντιας τσάντας, ξεκίνησε από την αποβάθρα Royal Victoria και συνέχισε νότια προς το Greenwich, όπου και αγκυροβόλησε. Το εξαιρετικά δομημένο σχήμα της, που θυμίζει γλυπτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έρχεται σε τρία μεγέθη και σε μία ποικιλία χρωμάτων πέρα από το κλασικό καφέ (μαύρο, γαλάζιο, βαθύ πορτοκαλί και μπορντό) καθιστά την τσάντα αυτή, που κατασκευάζεται από Ιταλούς τεχνίτες, μία ακαταμάχητη αγορά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Burberry (@burberry)

Σύμφωνα με πηγές από την ίδια την Burberry, επόμενος προορισμός για αυτή την τσάντα-μνημείο είναι το Dubai, μία περιοχή με αρκετά πιο ζεστό κλίμα από το δροσερό Λονδίνο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Burberry (@burberry)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below