Τηρώντας την υπόσχεσή του, ο οίκος Gucci λάνσαρε την πολυαναμενόμενη συλλογή «Off The Grid». Τα κομμάτια της συλλογής είναι κατασκευασμένα από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και με πλήρως βιώσιμες μεθόδους παραγωγής.

Αποτελούμενη από Ready-to-Wear κομμάτια, αξεσουάρ και παπούτσια, καθώς και unisex σετ αποσκευών, η συλλογή επιδεικνύει τη χρήση ανακυκλωμένων, οργανικών, φυσικών και βιώσιμων υλικών όπως 100% αναγεννημένο νάιλον και ECOLYL, μια ίνα προερχόμενη από απόβλητα η οποία είναι επιβλαβής για το περιβάλλον και την υποβρύχια ζωή. Διαθέτει επίσης μια έξυπνη χρήση βιώσιμων υλικών, όπως μαυρισμένο δέρμα χωρίς μέταλλο, ανακυκλωμένες ίνες πολυεστέρα και κόλλες χωρίς διαλύτες.

Στο πλαίσιο της κυκλοφορίας της συλλογής, ο οίκος παρουσίασε επίσης μια παγκόσμια καμπάνια με πρωταγωνιστές τους Jane Fonda, Lil Nas X, King Princess, Miyavi και David de Rothschild να ποζάρουν σε ένα ρουστίκ σκηνικό φορώντας τα αποκλειστικά κομμάτια Gucci.

Μιλώντας για το νέο λανσάρισμα, ο Alessandro Michele είπε, «Η συλλογή είναι το αποτέλεσμα της ομαδικής εργασίας, όλοι δούλεψαν για αυτό. Και στην καμπάνια, υπάρχει επίσης αυτή η ιδέα του διαλόγου μεταξύ των ανθρώπων που χτίζουν κάτι νέο. Φαντάστηκα ότι θα μπορούσαμε να φτιάξουμε ένα δεντρόσπιτο στο κέντρο της πόλης, όλοι μαζί, όπως τα παιδιά που παίζουν στο πάρκο. Επειδή όλοι μας πρέπει να χτίσουμε αυτό το σπίτι ή να ανακαλύψουμε ότι ο πλανήτης μας υπάρχει, παρόλο που δεν φαίνεται, ή μοιάζει να βρίσκεται κάπου μακριά”. ”

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below