Η Calvin Klein Jeans, ένα από τα πιο αγαπημένα μας brands για κομψά και διαχρονικά casual κομμάτια, λάνσαρε τη νέα συλλογή του ακριβώς την κατάλληλη στιγμή για την ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας.

Η συλλογή Calvin Klein Jeans για το καλοκαίρι του 2021 αγκαλιάζει την τρέχουσα τάση για καθαρές γραμμές και λιτό σχεδιασμό και το αποτέλεσμα είναι τόσο καλό όσο θα περιμέναμε.

Η συλλογή αποτελείται από κομψά σύνολα, βαμβακερά φορέματα που αγκαλιάζουν το σώμα, τζιν και ευέλικτα τοπ, ακόμα και μαγιό.

Οι κλασικές black & white μονοχρωμίες της Calvin Klein Jeans, συνδυάζονται με πινελιές ζωηρών ή neon αποχρώσεων κι εμπλουτίζονται με φλοράλ μοτίβα για να αναδείξουν μια συνολικά φρέσκια και σύγχρονη εμφάνιση.

 

 

Εμείς έχουμε λατρέψει τα πρακτικά κι ευέλικτα ντένιμ κομμάτια σε αισθητική της δεκαετίας του ’90, τα οποία αμέσως κάνουν κάθε εμφάνιση να δείχνει δέκα φορές πιο cool, αλλά και τα κομψά μαγιό που φοριούνται και ως τοπ μέσα από σορτς, ψηλόμεσα παντελόνια και πουκάμισα.

Με πυξίδα την άνεση και το διαχρονικό σχεδιασμό, η σειρά αγκαλιάζει αρμονικά ποιότητα και στυλ.

Κομμάτια-κλειδιά που αποτελούν αξιόπιστες προσθήκες στην γκαρνταρόμπα, ακόμα και για τις σεζόν που θα ακολουθήσουν και που με το κατάλληλο styling μπορούν γίνουν η βάση για πολλά, κομψά σύνολα.

 

H συλλογή Summer 2021 της Calvin Klein Jeans είναι διαθέσιμη στα ομώνυμα καταστήματα στο The Mall Athens & Golden Hall.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below