Όταν το σχεδιαστικό δίδυμο MI-RO αποφασίζει να βάλει για πρώτη φορά την υπογραφή του σε μια athleisure συλλογή και συνεργάζεται ξανά με την Sugarfree, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι εντυπωσιακό.

Η δεύτερη limited edition  συλλογή #MiroLovesSugarfree μόλις κυκλοφόρησε οnline στο www.sugarfreeshops.com και σε επιλεγμένα καταστήματα Sugarfree σε Ελλάδα και Κύπρο και είναι ο ορισμός του #EverydayGlam!

 

Κολάν με παγιέτες, t-shirts και crop top με βασικό στοιχείο τον κεραυνό και τις εκρήξεις λάμψης που δημιουργούνται από αυτόν σε τόνους του μαύρου, του ασημί, του shiny pink και του πετρόλ, glam σορτσάκια, βελουτέ φόρμες με στρας, belt bags και sac voyage, ακόμη και ένα glam rock βραδινό φόρεμα που άνετα θα συνδυάζαμε με ένα από τα παγετένια κολάν και τα ψηλοτάκουνά μας για μια βραδινή έξοδο. Και ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ!

Ειδικά όταν σκεφτόμαστε τους άπειρους και ευρηματικά cool συνδυασμούς μεταξύ τους που θα μας επιτρέψουν να τα ευχαρισττηθούμε από το γυμναστήριο μέχρι τα πάρτυ των εορτών.

Πάρε μια γεύση από το look book της συλλογής, αλλά σε συμβουλεύουμε να μην χάσεις χρόνο. Βιάσου να εξερευνήσεις όλη τη συλλογή και να αποκτήσεις τα αγαπημένα σου τώρα στο www.sugarfreeshops.com, πριν γίνει και αυτή sold out.

 

 

 

 

 

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below