Το κορυφαίο σε πωλήσεις σχέδιο τής New Balance, 574, αποδεικνύει πως δεν είναι κατάλληλο μόνο για βόλτες στην πόλη αλλά και δυναμικές εμφανίσεις στην πασαρέλα. Τα τελευταία χρόνια, το κλασικό sneaker (σχεδιασμένο το 1988) έχει καταφέρει να απομακρυνθεί από την αρχική του μορφή, ως κατεξοχήν παπουτσιού για τρέξιμο, και να αναχθεί σε βασικό κομμάτι κάθε ενημερωμένης casual γκαρνταρόμπας. Aυτό το μήνα, το cult σχέδιο με τη μεγάλη κληρονομιά ανεβαίνει επίπεδο και μας επανασυστήνεται μέσα από μία συνεργασία με τον ιταλικό οίκο μόδας, Miu Miu.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miu Miu (@miumiu)

Τον περασμένο Οκτώβριο πήραμε μία πρώτη γεύση στο show του brand για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, που πραγματοποιήθηκε στο Palais d’Iéna στο Παρίσι. Εκεί, το 574 έκανε το ντεμπούτο του στην πασαρέλα με ξεφτισμένο τελείωμα, παραμένοντας πιστό στο μότο της συλλογής «χρησιμοποιούμε τα υπάρχοντα για να δημιουργήσουμε νέα», η οποία χάρισε ένα μοντέρνο τουίστ σε κλασικά κομμάτια -μπλέιζερ, κοστούμια και φούστες- κάτω από τη δημιουργική ματιά της Miuccia Prada.

imaxtree.com

Διαθέσιμο σε τρεις αποχρώσεις: λευκό, χακί και βαθύ μπλε, το άνετο αθλητικό αποχαιρετά την κλασική του γκρι απόχρωση και ολοκληρώνει τα ανέμελα look μας, συνδυασμένο με κάλτσες μέχρι το γόνατο. Η Miu Miu έβαλε την σφραγίδα της στο νέο σχέδιο, τοποθετώντας μία δερμάτινη ετικέτα με το logo της, στο μπροστινό μέρος του.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below