Η Ana de Armas βρίσκεται στη μέση της προώθησης του Blonde, της βιογραφικής ταινίας για τη Marilyn Monroe που θα κάνει πρεμιέρα το Netflix στις 28 Σεπτεμβρίου. Και μεταξύ των εμφανίσεών της στο κόκκινο χαλί, η Ισπανοκουβανή ηθοποιός μας υπενθυμίζει ότι ξέρει επίσης πώς να ντύνεται εντυπωσιακά και σε πιο casual περιστάσεις.

Για παράδειγμα η ηθοποιός εντοπίστηκε στο JFK στη Νέα Υόρκη συνοδευόμενη από τον σύντροφό της, Paul Boukadakis, φορώντας το απόλυτο casual φθινοπωρινό σύνολο. Φορούσε μια διαχρονική καμπαρντίνα στο χρώμα της άμμου που πρέπει να έχει ο καθένας στην γκαρνταρόμπα του. Στην περίπτωσή της, ένα κομψό μοντέλο Louis Vuitton με δερμάτινη λεπτομέρεια στις μανσέτες. Η Ana de Armas συνδύασε αυτή την καμπαρντίνα με ένα απλό λευκό βαμβακερό t-shirt (ένας συνδυασμός που λειτουργεί πάντα) και ένα ψηλόμεσο λευκό σορτς.

Και, σε ένα ολοένα και λιγότερο ριψοκίνδυνο στοίχημα μόδας, η πρωταγωνίστρια του El Internado φόρεσε ένα δημοφιλή συνδυασμό των 80s και της Audrey Hepburn στα 50s: κλασικά μαύρα μοκασίνια με λευκές κάλτσες, ένα στυλ που θα είναι πανταχού παρόν τους επόμενους μήνες. Η Olivia Rodrigo, η Hailey Bieber και η Irina Shayk είναι μερικές από τις trendsetters που το έχουν ήδη συμπεριλάβει στις εμφανίσεις της και η de Armas μόλις προστέθηκε στη λίστα.

SplashNews.com

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below