Στην τελευταία προσπάθειά του να κάνει τα Crocs πραγματικά δελεαστικά, φαίνεται ότι ο οίκος Balenciaga μπορεί να έχει επιτύχει πραγματικά. Ξέρουμε, είναι τα ίδια παπούτσια που φοράνε τα παιδιά στην παιδική χαρά και ο μπαμπάς σας στην παραλία, αλλά η πιο πρόσφατη εκδοχή του Balenciaga  είναι εκπληκτικά κομψή.

Ο οίκος λάνσαρε μια εμπνευσμένη από τα Crocs γόβα στιλέτο σε ζεστή ροζ απόχρωση σαν να βγήκε κατευθείαν από τη συλλογή παπουτσιών της Barbie. Το εξαιρετικά μυτερό στυλ από καουτσούκ με κάποιον τρόπο καταφέρνει να δείξει stylish με τις πολύχρωμες καρφίτσες και τα ευφάνταστα διακοσμητικά στοιχεία που τοποθετούνται στις εσοχές όπως και στα κλασικά Crocs.

Παρά το γεγονός ότι μοιάζουν με ένα υβρίδιο των Crocs, και των παπουτσιών της Barbie, τα νέα αυτά παπούτσια εξακολουθούν να μας φαίνονται ελκυστικά. Είναι άλλωστε εξαιρετικά και για κηπουρική:

Φυσικά, η τιμή τους δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, αλλά μπορείτε να περιμένετε ότι θα ξεπεράσουν αρκετά την τιμή των κανονικών Crocs . Κι ενώ δεν είναι σαφές αν πρόκειται για συνεργασία με την Crocs ή αν ο Balenciaga πήρε απλώς έμπνευση από εκείνα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο οίκος έχει λανσάρει μια πολυτελή εκδοχή τους.

 

Στο ανοιξιάτικο runway του για 2018 παρουσίασε πανύψηλα platform Crocs, εκείνα όμως ήταν λιγότερο φορέσιμα από τα νέα ροζ στιλέτο της Barbie.

Εάν το 2018 μας έχει διδάξει κάτι όμως, είναι ότι και τα πιο τρελά πράγματα είναι πιθανά, ακόμα και ένα ζευγάρι Crocs που δείχνουν αποφασιστικά cool.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below