Τις τελευταίες ημέρες, ο Bernie Sanders έχει ταξιδέψει σε όλα τα μέρη που δε μπορούμε να επισκεφθούμε εξαιτίας της πανδημίας μέσω του πασίγνωστου πια meme του. Ούτε ο ίδιος δε μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι η παρουσία του στην ορκωμοσία του Joe Biden την περασμένη εβδομάδα ότι θα τον έκανε πιο δημοφιλή και πιο viral από ποτέ.

Θέλοντας λοιπόν να εκμεταλλευθεί τη συγκυρία για καλό σκοπό, ο γερουσιαστής του Βερμόντ δημιούργησε τη μπλούζα “Chairman Sanders Crewnec” που πωλείται έναντι 45 δολαρίων με σκοπό το 100% των εσόδων από τις πωλήσεις να διατεθούν εξ ολοκλήρου στη φιλανθρωπική οργάνωση Meals on Wheels που εξασφαλίζει φαγητό σε άπορους ηλικιωμένους. Στο μεταξύ, στο site από το οποίο μπορεί να αγοράσει κανείς τη μπλούζα πλέον εμφανίζεται ένα μήνυμα που προειδοποιεί ότι λόγω της αυξημένης ζήτησης ίσως μεσολαβήσουν μερικές εβδομάδες μέχρι να παραλάβουν οι ενδιαφερόμενοι την παραγγελία τους.

Ο ίδιος ο Sanders παρεμπιπτόντως, έμεινε έκπληκτος με όσα συνέβησαν μετά από την ορκωμοσία, καθώς όπως εξήγησε στον
Seth Meyers στο Late Night Thursday «Εγώ απλώς καθόμουν εκεί, προσπαθούσα να κρατηθώ ζεστός και να παρακολουθώ με προσοχή όλα όσα συνέβαιναν».

Παράλληλα, ένας μεταπτυχιακός φοιτητής στο New York University ονόματι Nick Sawhney, δημιούργησε μία ιστοσελίδα που επιτρέπει στους χρήστες να τοποθετήσουν τον Bernie Sanders σε οποιοδήποτε μέρος της γης με τη βοήθεια του Google Maps Street View. Το πρότζεκτ του λέγεται «Put Bernie Anywhere» και μετά από αλλεπάλληλα retweets κόντεψε να κρασάρει!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below