Κατά τη γνώμη μας, πάντα χρειαζόμαστε περισσότερο Jacquemus στη ζωή μας, οπότε η είδηση ότι το γαλλικό brand κυκλοφόρησε μια εντελώς ροζ συλλογή για τις γιορτές, μας φαίνεται απλά συναρπαστική.

Τα νέα ανακοινώθηκαν απροσδόκητα πριν λίγες μέρες μέσω Instagram, με μια δημοσίευση που ρωτούσε “σου αρέσει το ροζ;” με λευκά γράμματα σε έντονο ροζ φόντο. Η capsule συλλογή διαθέτει 18 κομμάτια ρούχων και αξεσουάρ σε διάφορες αποχρώσεις του ροζ, από πετσετέ bucket hats, τσάντες Chiquito, σαγιονάρες, μπρελόκ μέχρι πλεκτά σετ δύο τεμαχίων. Ο σχεδιαστής Simon Porte Jacquemus δημοσίευσε μια σειρά εικόνων μέσω των Instagram stories του με τα προϊόντα, μαζί με δικές του φωτογραφίες κλασικά με φόντο ένα χωράφι και φορώντας ένα από τα διαθέσιμα ροζ φούτερ. Δημοσίευσε επίσης φωτογραφίες του με το ίδιο ροζ φούτερ στα Jacquemus Headquarters, φορώντας σαγιονάρες διακοπών στον καναπέ του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JACQUEMUS (@jacquemus)

To brand έφτασε μέχρι να βάψει το instagram icon του σε ροζ και λευκό, προφανώς για την προώθηση της συλλογής. Όσον αφορά τις σιλουέτες, πολλά από τα κομμάτια είναι χαρακτηριστικά της μάρκας, με πλεκτά μίνι σορτς και την πάντα δημοφιλή Le Chiquito bag. Μερικές νέες προσθήκες είναι τα σανδάλια σε σχήμα καρδιάς, τα καπέλα κι ένα mule σε σιλουέτα clog.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JACQUEMUS (@jacquemus)

Ήταν μια εξαιρετικά σημαντική χρονιά για το brand όσον αφορά τα λανσαρίσματα, με μια επίδειξη Spring Summer που συγκέντρωσε την παγκόσμια προσοχή την ίδα στιγμή που ο υπόλοιπος κόσμος ακύρωνε τα ταξιδιωτικά του σχέδια για τη χρονιά, μια δεύτερη κυκλοφορία βιβλίου με τις αγαπημένες φωτογραφίες του σχεδιαστή, μια homeware συνεργασία με την Daphne Leon και μια καμπάνια FW20 με θέμα τα 90’s με το νέο κουτάβι του, την TouTou.

H αποκλειστική συλλογή είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο Jacquemus.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below