Μία ακόμα επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποίησε ο Jean Paul Gaultier. Ο κορυφαίος Γάλλος σχεδιαστής βρέθηκα μάλιστα το βράδυ του Σαββάτου στο Ηρώδειο για να απολαύσει τη συναυλία της Σόνιας Θεοδωρίδου και του Σάκη Ρουβά.

Η σχέση του με τον ελληνικό πολιτισμό είναι ιδιαίτερη. Το 2017 πραγματοποίησε στις αίθουσες του ιστορικού νεοκλασικού κτηρίου του Μουσείου Μπενάκη επίδειξη μόδας με αναφορές στην Ελλάδα και τον πολιτισμό της ενώ το 2010 ήταν «ανάδοχος» στο φεστιβάλ γαλλόφωνου κινηματογράφου στην Αθήνα.

Για τον σχεδιαστή η Ελλάδα είναι μια χώρα που τηρεί τις παραδόσεις της, με μια συνύπαρξη της αυθεντικότητας και του εκσυγχρονισμού. Αγαπά τους ανθρώπους καιφυσικά έχει πολλούς φίλους, το φαγητό αλλά και τη θάλασσα και τα ελληνικά νησιά αρκετά από τα οποία έχει επισκεφτεί τα τελευταία χρόνια που ταξιδεύει τακτικά στη χώρα μας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Γάλλος δημιουργός παρουσίασε την τελευταία couture συλλογή του στο Παρίσι τον περασμένο Ιανουάριο, μετά από 50 χρόνια. Γιόρτασε τo label του με ένα τεράστιο πάρτι στο runway και μοντέλα όπως η Bella και η Gigi Hadid, η Karlie Kloss και η Irina Shayk.

Από τη συναυλία στο Ηρώδειο δεν θα μπορούσε να λείπει η σύζυγος του Σάκη Ρουβά, Κάτια Ζυγούλη που έκλεψε τις εντυπώσεις με το σατέν φόρεμά της.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below