Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του οίκου MOSCHINO, Jeremy Scott, προσκάλεσε τους φίλους του να συμμετέχουν στη δημιουργία του lookbook της συλλογής MOSCHINO [tv] H&M, θέλοντας έτσι να εκφράσει την αισιοδοξία, την αγάπη και τη διαφορετικότητα – αξίες πάνω στις οποίες βασίστηκε η συλλογή.

 Την μοναδική, γεμάτη ενέργεια συλλογή MOSCHINO [tv] H&M που ξεχωρίζει για όλα τα pop και glamour στοιχεία του οίκου MOSCHINO, την street κουλτούρα και το χιούμορ, φόρεσαν μεταξύ άλλων η drag queen Aquaria – νικήτρια της 10ης σεζόν της εκπομπής RuPaul’s Drag Race, οι Amiaya – οι δίδυμες influencers Aya και Ami, η Sakura Bready – βοηθός του Jeremy Scott στη MOSCHINO και ο Pablo Olea – ο καλύτερος φίλος του Jeremy και Επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας στον οίκο MOSCHINO.

 Το lookbook δημιούργησαν και επιμελήθηκαν οι μακροχρόνιοι συνεργάτες του Jeremy Scott, ο φωτογράφος Marcus Mam και η στυλίστρια Carlyne Cerf de Dudzeele.

 Η συλλογή MOSCHINO [tv] H&M θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα παγκοσμίως, καθώς και online μέσα από το hm.com, από τις 8 Νοεμβρίου.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below