H έξοδος της Kate Middleton και του πρίγκιπα William την Παρασκευή ήταν μια οικογενειακή υπόθεση. Ο Δούκας και η Δούκισσα βγήκαν έξω με τα παιδιά τους, τον Πρίγκιπα George, την Πριγκίπισσα Charlotte και τον Πρίγκιπα Louis, για μια εκδήλωση στο θέατρο Palladium.

Η βασιλική οικογένεια ήταν εκεί για να παρακολουθήσει μια ειδική παράσταση παντομίμας του The National Lottery’s Pantoland, η οποία πραγματοποιήθηκε για να ευχαριστήσει τους εργαζόμενους στην πρώτη γραμμή και τις οικογένειές τους για τις προσπάθειές τους φέτος. Η έξοδος σηματοδότησε την πρώτη τους εμφάνιση στο κόκκινο χαλί.

Getty Images

Για την περίσταση, η Middleton επέλεξε ένα μακρυμάνικο midi φόρεμα με τονσμένους ώμους και ένα ζευγάρι γόβες d’Orsay. Κι ενώ συχνά κοιτάζουμε τη Δούκισσα του Cambrdge για στυλιστική έμπνευση, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι ο πρίγκιπας Louis ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση στο κομμάτι της μόδας.

Ο μικρός πρίγκιπας εμφανίστηκε φορώντας ένα μπλε μάλλινο παλτό κι ένα τέλειο κοτλέ παντελόνι σε συνδυασμό με μαύρα παπούτσια με κορδόνια.

Splash News

Όλη η οικογένεια έκανε κλασικές επιλογές στα παπούτσια. Ο πρίγκιπας William επέλεξε ένα σουέτ ζευγάρι σε συνδυασμό με κόκκινο πουλόβερ κι ένα σκούρο σακάκι, η πριγκίπισσα Charlotte φορούσε μαύρα Mary Janes με ένα καρό babydoll φόρεμα ενώ ο πρίγκιπας George φορούσε ένα ριγέ πουλόβερ, μπλε παντελόνι και μαύρα δερμάτινα παπούτσια.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below