Συγχαρητήρια στην αγαπημένη μας Rachel Green, η οποία εξελίχθηκε από μια απλή υπάλληλος του Ralph Lauren σε μούσα του σχεδιαστή. Στυλιστικά μπορεί να έχει μείνει αξέχαστη σε μεγάλο βαθμό για το κομψό bob στα μαλλιά της, αλλά τώρα αποτελεί πηγή έμπνευσης για μια συλλογή Ralph Lauren με αφορμή την 25η επέτειο της σειράς.

Τα ίδια τα ρούχα δεν θυμίζουν ακριβώς Rachel, αλλά είναι χαριτωμένα και preppy, ενώ περιλαμβάνουν νότες τόσο του εκλεκτικισμού όσο και του μινιμαλισμού των  ’90s. Η συλλογή ονομάζεται “The One Where They Wore Ralph Lauren” και περιλαμβάνει βελούδινα παντελόνια, λεοπάρ παλτό και μια κίτρινη καρό φούστα. Ένα γκρίζο αμάνικο midi φόρεμα θα μπορούσε να φορεθεί είτε από την Rachel είτε από τη Monica, αλλά το μωβ παλτό με τις shearling λεπτομέρειες ανήκει δικαιωματικά στη Phoebe (αν και η ίδια θα προτιμούσε να είναι vegan). Δυστυχώς για τον Ross, τα δερμάτινα παντελόνια είναι μόνο γυναικεία.

Για τους φανατικούς οπαδούς της σειράς, ένα pop-up store Central Perk θα ενσωματωθεί στο κεντρικό κατάστημα Bloomingdale στη Νέα Υόρκη για τις 21 και 22 Σεπτεμβρίου. Έτσι όχι ένας αλλά δύο από τους πρώην εργοδότες της Rachel θα τιμήσουν τον αντίκτυπό της στη βιομηχανία της μόδας.

“Η συλλογή γιορτάζει το ρόλο του οίκου στη σειρά”, δήλωσε ο Ralph Lauren. “Ακριβώς όπως Τα Φιλαράκια αποδείχθηκαν σταθερά αγαπημένη σειρά για τους θεατές τα τελευταία 25 χρόνια, έτσι κι η συλλογή αυτή αντικατοπτρίζει το διαχρονικό στυλ του Ralph Lauren το οποίο απευθύνεται στη σύγχρονη εργαζόμενη γυναίκα”.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below