Το Μικρό Μαύρο Φόρεμα θα είναι πάντα στη μόδα. Αυτό ήταν το μήνυμα στην πασαρέλα του Saint Laurent χθες το βράδυ, στην οποία ο Anthony Vaccarello παρουσίασε μια ωδή στο fashion icon ανά τις δεκαετίες.

Σε ένα σόου με το οποίο προσπάθησε να δείξει τόσο την εξέλιξη όσο και τη διαχρονική γοητεία των κλασικών στυλ, συμπεριλαμβανομένου του LBD και του άψογα κομμένου κοστουμιού, η σειρά του σχεδιαστή για την επόμενη άνοιξη περιελάμβανε από κοκτέιλ φορέματα με βαθύ ντεκολτέ και δυνατούς ώμους κατ ‘ευθείαν από τη δεκαετία του ογδόντα, μέχρι διακοσμημένα με κρύσταλλα μίνι φορέματα εμπνευσμένα από τα Sixties.

info@imaxtree.com

 

Φυσικά επειδή πάντα μιλάμε για τον Saint Laurent – ένα από τα πιο ισχυρά και επιτυχημένα ονόματα του προγράμματος της εβδομάδας μόδας του Παρισιού, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του δεν αρκέστηκε σε μια συλλογή από μαύρα φορέματα παρουσιασμένα σε λευκό φόντο. Αντ ‘αυτού, ο Vaccarello μεταμόρφωσε την πασαρέλα του – η οποία βρισκόταν στη σκιά του Πύργου του Άιφελ – σε μια πισίνα υπερχείλισης τυλιγμένη στο σκοτάδι πλαισιωμένη από λευκούς φοίνικες.

info@imaxtree.com

Αναφερόμενος στην μούσα του Yves Saint Laurent και  It-girl, Paloma Picasso ως βασική έμπνευση, η μόδα του Studio 54 ήρθε για να καθορίσει το χαρακτήρα της επίδειξης.

Από τα cropped βελούδινα flare παντελόνια στα σουέντ jacket σε συνδυασμό με σορτσάκια, αυτή ήταν μια συλλογή φτιαγμένη για να ενθουσιάσει το μοντέρνο rock ’n’ roll  fan base του οίκου, συμπεριλαμβανομένης της Kate Moss, που καθόταν στο front-row της επίδειξης.

Getty Images

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below