Οι πιο «φρέσκες» προτάσεις στα γυαλιά έρχονται και φέτος από την εταιρία οπτικών Delux Hellas, η οποία αποτελεί αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Kering Eyewear στην Ελλάδα. Την Τετάρτη 8 Ιουνίου, δημοσιογράφοι, στυλίστες και bloggers βρέθηκαν στο μοναδικό χώρο του King George Hotel για ν’ ανακαλύψουν όλα τα νέα hot σχέδια και στυλ στα γυαλιά για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2022.

King George Hotel

Έντονα χρώματα, oversized σκελετοί και στυλ με 60s και 70s αναφορές δημιούργησαν το μωσαϊκό των τάσεων που θα κατακλύσουν τους δρόμους έξω από τις φθινοπωρινές επιδείξεις μόδας.

Βασιλική Ρούσσου, Έλενα Χριστοπούλου, Βάλια Χατζηθεοδώρου

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν και να δοκιμάσουν όλες τις νέες κυκλοφορίες από κορυφαίους οίκους όπως Gucci, Cartier, Saint Laurent, Balenciaga, Bottega Veneta, Chloé, Alexander McQueen, Montblanc, Lindberg, Alaïa και Puma.

Λάκης Γαβαλάς

Σε αυτή την ξεχωριστή παρουσίαση έδωσαν το παρών σημαντικοί εκπρόσωποι του Τύπου, καθώς και επώνυμοι φίλοι της Delux Hellas και των μαρκών της Kering Eyewear. Ανάμεσα τους ξεχώρισαν, οι Σταματίνα Τσιμτσιλή, Πάνος Βλάχος, Έλενα Χριστοπούλου, Ιωάννα Μαλέσκου, Δημήτρης Σκουλός, Μαρίνα Βερνίκου, Έλενα Γαλύφα, Έβελυν Καζαντζόγλου, Natasha Kay και Λάκης Γαβαλάς.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below