Kι εκεί που νομίζατε ότι οι βασιλικοί γάμοι είχαν φτάσει στο τέλος τους (για την ώρα τουλάχιστον), έρχονται εξαιρετικά νέα: Υπάρχει ένας ακόμα γάμος και απέχει μόνο μερικές ημέρες μακριά. Το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε τον Ιανουάριο ότι η πριγκίπισσα Ευγενία της Υόρκης,  κόρη του πρίγκιπα Άντριου και της Σάρα Φέργκιουσον, παντρεύεται τον μάνατζερ νυχτερινών κλαμπ- Τζακ Μπρούκσμπανκ μετά από αρκετά χρόνια σχέσης. (Γνωρίστηκαν σε ένα ταξίδι για σκι στην Ελβετία.)

Η πριγκίπισσα Eυγενία είναι η εγγονή της Βασίλισσας Ελισάβετ και πρώτη ξάδελφη του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και Χάρι, πράγμα που σημαίνει ότι όλα τα αγαπημένα σας μέλη της βασιλικής οικογένειας θα δώσουν το παρών στο γάμο. Παρόλο που δεν είναι τόσο μεγάλο γεγονός όπως ο γάμος του Χάρι και της Mέγκαν, θα υπάρχει αναμφισβήτητα μεγάλο ενδυματολογικό ενδιαφέρον και πολλές χαριτωμένες στιγμές από τα μίνι μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Getty Images

Δείτε παρακάτω, όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το γάμο της Ευγενίας και του Τζακ:

Η ημερομηνία
Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στις 12 Οκτωβρίου 2018 στις 11 π.μ. ώρα Αγγλίας. Ο πατέρας της Eυγενίας, ο Δούκας της Υόρκης, ανακοίνωσε τα νέα τον Φεβρουάριο και προφανώς έπρεπε να αλλάξει την ημερομηνία, ώστε να μην συμπέσει με την βασιλική περιοδεία του Χάρι και της Mέγκαν στην Αυστραλία, τα Φίτζι , το Βασίλειο της Τόνγκα και τη Νέα Ζηλανδία στα τέλη Οκτωβρίου.

Ο χώρος
H 28χρονη Eυγενία και ο 31χρονος Τζακ, θα παντρευτούν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor-εκεί που ο Χάρι και η Mέγκαν παντρεύτηκαν επίσης. Στον ίδιο ναό παντρεύτηκε και ο πατέρας του Χάρι,  πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα,  Δούκισσα της Κορνουάλης.

Getty Images

Το δαχτυλίδι
Ενώ δεν έχουμε καμία ακόμα πληροφορία για το πώς θα είναι η βέρα της Ευγενίας, αν μοιάζει με το ροζ δαχτυλίδι αρραβώνων της, είναι σίγουρο ότι θα είναι πανέμορφο.

Getty Images

Η Τιάρα

Παραδοσιακά, όταν τα κορίτσια παντρεύονται, φορούν την οικογενειακή τιάρα- η οποία στην περίπτωση αυτή θα είναι η York Diamond Tiara. Πιστεύεται ότι η μητέρα της Ευγενίας- Δούκισσα της Υόρκης, προικίστηκε με αυτήν από τη βασίλισσα και τον δούκα του Εδιμβούργου, όταν παντρεύτηκε με τον Πρίγκιπα Ανδρέα το 1986.

Getty Images

Τα παρανυφάκια
Η πριγκίπισσα Σαρλότ και ο Πρίγκιπας Τζώρτζ 5 ετών, θα είναι τα δύο από τα παρανυφάκια στο γάμο της Ευγενίας και του Τζακ. Αν και ο Πρίγκιπας Λούις είναι λίγο μικρός για να συμμετάσχει στην τελετή, θα κάνει πιθανότατα μια εμφάνιση με τους γονείς του, τον Δούκα και τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Getty Images

Η Διακόσμηση
Η Ευγενία δήλωσε ότι η διακόσμηση του γάμου  θα είναι χωρίς καθόλου πλαστικό. Στο σπίτι μου πια δεν υπάρχει πουθενά πλαστικό-  ο Jack και εγώ θέλουμε και ο γάμος μας να είναι έτσι, “λέει η ίδια.

Ο Wedding Planner
Σύμφωνα με τους Sunday Times, η Ευγενία και ο Τζακ έχουν αναθέσει το σχεδιασμό του γάμου τους στον Peregrine Armstrong-Jones, αρμόδιο και για το γάμο του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ το 1999.

Η δεξίωση
Μετά την τελετή στο Κάστρο του Windsor, η Βασίλισσα θα φιλοξενήσει μια βραδινή γαμήλια δεξίωση για τον Τζακ και την Ευγενία στο Royal Lodge, το οικογενειακό σπίτι της York που βρίσκεται περίπου τρία μίλια νότια από το κάστρο Windsor. Οι γονείς της Ευγενίας, ο Πρίγκιπας Άντριου και η Σάρα, η Δούκισσα της Υόρκης, συμβάλλουν επίσης στην οργάνωση της εκδήλωσης.

Oι εορτασμοί θα συνεχιστούν την επόμενη ημέρα
Την επόμενη μέρα, το ζευγάρι θα κάνει ένα πάρτι στο Royal Lodge. Θα είναι “χαλαρό” με πολλά φαγητά και ποτά για να μιμηθεί ένα θέμα καρναβαλιού, το οποίο προσθέτει ένα μοντέρνο άγγιγμα σε ένα κατά τα άλλα -παραδοσιακό βασιλικό γάμο.

Getty Images

Η Ευγενία δεν έχει άγχος πριν το γάμο
Η Eυγενία πρόσφατα αποκάλυψε ότι “δεν αγχώνεται καθόλου” για το γάμο. “Αγχώνεσαι επειδή θέλεις να είναι όλα τέλεια, αλλά τότε συνειδητοποιείς ότι θα είσαι με το πρόσωπο που αγαπάς για πάντα και τίποτα άλλο δεν έχει σημασία πραγματικά.”

To dress code
Ο ενδυματολογικός κώδικας είναι ένα πρωινό παλτό ή ένα φόρεμα ημέρας με καπέλο, σύμφωνα με την πρόσκληση, οπότε περιμένετε να δείτε πολλές ενδιαφέρουσες βασιλικές εμφανίσεις.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below