Ύστερα από ένα έτος περιορισμών και ψηφιακών συλλογών, η επίσημη έναρξη της τέταρτης και τελευταίας εβδομάδας του μήνα της μόδας αποτελεί γεγονός. Η πόλη του φωτός είναι έτοιμη να φιλοξενήσει πλήθος φαντασμαγορικών show, και όλος ο κόσμος της μόδας προσμένει με ανυπομονησία να δει τις προτάσεις που θα δείξουν οι σχεδιαστές για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022.

Dior, Chanel, Givenchy, Louis Vuitton, Valentino και Balenciaga είναι μόνο κάποια από τα ονόματα των οίκων που θα επιστρέψουν στα φυσικά shows, φωτίζοντας με τις δημιουργίες τους, τη γαλλική πρωτεύουσα. Μέχρι τις 5 Οκτωβρίου οι δρόμοι του Παρισιού θα ξαναζωντανέψουν με μοντέλα, σχεδιαστές, fashion addicts και δημοσιογράφους. Οι street style εμφανίσεις προβλέπονται όσο απολαυστικές θα είναι και οι συλλογές των σχεδιαστών. Οι τάσεις μπορεί να έρχονται και να φεύγουν, ωστόσο το παριζιάνικο στιλ δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Ήδη έχουν κυκλοφορήσει οι πρώτες εμφανίσεις των street stylers, ενσωματώνοντας τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν – μοτίβα, χρώμα και άνετες γραμμές -.

imaxtree.com
imaxtree.com
imaxtree.com
imaxtree.com

Σήμερα, 28/9, ο Dior θα παρουσιάσει μία συλλογή εμπνευσμένη από το παρελθόν προσαρμοσμένη στα κρίσιμα δεδομένα του σήμερα, με την Maria Grazia Chiuri, καλλιτεχνική διευθύντρια του brand να επισκέπτεται τα 60s εξερευνώντας τη μακρά θητεία του Marc Bahan στον οίκο. Συγκεκριμένα θα εστιάσει στην επονομαζόμενη Slim Collection 1961, που υπήρξε σημείο σταθμός για την ιστορία της σύγχρονης μόδας, μέσα σε ένα σκηνικό, art piece, της σπουδαίας καλλιτέχνιδας Anna Paparatti.

Αύριο 29/9 θα ακολουθήσουν ονόματα όπως Dries Van Noten, Acne Studios και Balmain.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below