Η επιρροή της Meghan Markle στη μόδα είναι προφανής ήδη, αλλά από αυτή την εβδομάδα, αντανακλάται όχι μόνο στον κοινό καταναλωτή αλλά και στα ανώτερα κλιμάκια του Χόλιγουντ. Η Jennifer Garner αυτή τη Δευτέρα πήρε τελικά το αστέρι της στο Hollywood Walk of Fame και για την ιδιαίτερη περίσταση, επέλεξε έναν κομψό μπλε φόρεμα Roland Mouret με τις χαρακτηριστικές ασυμμετρίες του σχεδιαστή στον ποδόγυρο και το ντεκολτέ.

Getty Images

Αυτό όμως το φόρεμα τυχαίνει να είναι ακριβώς το ίδιο που η δούκισσα του Sussex φορούσε στο ραντεβού της για τσάι με τη βασίλισσα την ημέρα πριν από το γάμο της με τον Πρίγκιπα Χάρι. Η Garner το συνδύασε με μπλε γόβες με λουράκι στον αστράγαλο, η Markle το φόρεσε το Μάιο με ένα ζευγάρι γκρι Manolo Blahniks.

Getty Images

Κι ενώ είναι πράγματι πιθανό να πρόκειται για ενδυματολογική σύμπτωση, η αγάπη της ηθοποιού για τη Δούκισσα του Sussex είναι τεκμηριωμένη. Την ημέρα του βασιλικού γάμου, η Garner ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία από τα γυρίσματα της ταινίας “13 Going on 30” στην οποία εκείνη και ο Mark Ruffalo παντρεύονται γράφοντας “Harry και Meghan, αν ψάχνετε για αναπληρωτές, ο @ markruffalo και εγώ είμαστε διαθέσιμοι.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below