Ποιόν Έλληνα σχεδιαστή επέλεξε η Meghan Markle για την πρεμιέρα του Lion King;

Η Δούκισσα του Sussex έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί

Getty Images

H πρεμιέρα της ταινίας Lion King στο Λονδίνο η οποία πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιουλίου προσέλκυσε ένα πλήθος σταρ. Και παρά το γεγονός ότι εξακολουθεί να βρίσκεται σε άδεια μητρότητας, μετά τη γέννηση του μικρού Archie, η Meghan Markle έκανε επίσης την εμφάνισή της. Οι βασιλικές μητέρες μπορούν προφανώς να επιλέξουν τις δημόσιες εμφανίσεις τους κατά τη διάρκεια της άδειας μητρότητας και εφόσον ο βασιλιάς των λιονταριών είναι μια από τις πιο αγαπημένες ταινίες στον κόσμο, ποιός θα την κατηγορούσε;

Splash NewsΦτάνοντας στη λαμπερή πρεμιέρα μαζί με τον σύζυγό της, η Δούκισσα του Sussex έδειχνε πανέμορφη στο κόκκινο χαλί (ή πιο σωστά πορτοκαλί). Φορούσε ένα εκπληκτικό μαύρο φόρεμα Jason Wu με μακριά μανίκια κι ένα διάφανο πάνελ υφάσματος στο ντεκολτέ, το συνδύασε με ένα ζευγάρι σατέν γόβες διακοσμημένες με κρύσταλλα και μια μικρή clutch Gucci ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με την υπογραφή του Νίκου Κούλη.

Getty Images
Μετά την Oprah Winfrey, την Reese Witherspoon, την Jennifer Lawrence, τη Laura Dern, τη Salma Hayek, την Saoirse Ronan, την Emilia Clarke, την Scarlett Johansson και την Alicia Vikander τώρα και η Δούκισσα του Sussex μπαίνει στη λίστα των διασήμων που επιλέγουν δημιουργίες του Έλληνα κοσμηματοποιού.
Τα κοσμήματα Nikos Koulis βρίσκονται σε κορυφαία καταστήματα και boutiques σε 16 πόλεις του εξωτερικού, συμμετέχουν κάθε χρόνο στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού, ενώ φαν τους δηλώνουν οι Rihanna, Daphne Guinness και Jennifer Lopez.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below