Πριν μερικές εβδομάδες πραγματοποιήθηκε το 23ο σόου της Victoria’s Secret. Το καστ της φετινής εξτραβαγκάνζας περιελάμβανε τις Kendall Jenner, Gigi και Bella Hadid μαζί με τους πιστούς άγγελους Candice Swanepoel και Behati Prinsloo αλλά και αρκετές αρχάριες όπως η Kelsey Merritt. Υπήρχε επίσης το απαραίτητο Fantasy Bra ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων, μια συνεργασία με τη Μαίρη Κατράντζου και όχι λιγότερο από έξι καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων είναι η Rita Ora και η Shawn Mendes.

Παρόλο που όλα αυτά τα εντυπωσιακά στοιχεία είναι πλέον αναμενόμενα από τις επιδείξεις της, είτε το πιστεύετε είτε όχι, δεν ήταν πάντα έτσι: Πίσω στις παλιές εποχές, η εταιρία κρατούσε σχετικά χαμηλό προφίλ. Οι επιδείξεις ξεκίνησαν το 1995 με λίγη βοήθεια από τη Stephanie Seymour, τη Beverly Peele και άλλα μοντέλα που περπάτησαν σε έναν αυτοσχέδιο διάδρομο που δημιουργήθηκε στο Plaza Hotel-πολλές εκ των οποίων ήταν εντελώς ντυμένες.

Από εκεί και μετά βέβαια, τα πράγματα άρχισαν να διαμορφώνονται πολύ διαφορετικά. Μέχρι το 1997, η επίδειξη μόδας της VS είχε μετατραπεί σε αξιοθέατο διασημοτήτων, ενώ ο Jon Bon Jovi, ανάμεσα στο πλήθος, παρακολουθούσε το catwalk των τότε πιστών μοντέλων του brand που εκείνη την εποχή ήταν η Tyra Banks, η Heidi Klum και στη συνέχεια η Naomi Campbell. Πάρτε μια μικρή γεύση από το πώς έμοιαζαν εκείνα τα πρώτα σόου που πια αποτελούν μερικές σελίδες από το βιβλίο ιστορίας της Victoria΄s Secret:

1997

Ένα μοντέλο που φοράει το “femme fatale” κορσέ στο Victoria’s Secret Revelations Fashion Show, στο εσωτερικό του Plaza Hotel στη Νέα Υόρκη

1997

H Naomi Campbell στo Victoria’s Revelations Fashion Show στη Νέα Υόρκη.

 

 

 

1998

Η Tyra Banks στο 4ο Annual Pre-Valentine’s Day Fashion Show της Victoria’s Secret

1999

Ενα μοντέλο φοράει ένα διάφανο σετ εσωρούχων στο Victoria’s Secret Fashion Show στη Νέα Υόρκη.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below