Αν υπάρχει κάποια που μπορεί να κάνει μια τολμηρή τάση να μοιάζει πανεύκολη, αυτή είναι σίγουρα η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Η ηθοποιός μόλις λάνσαρε το look που πάντα φοβόσαστε να δοκιμάσετε, στο σετ της σειράς του HBO- Divorce αυτή την εβδομάδα. Το κομψό χειμερινό της σύνολο είναι το τέλειο παράδειγμα για το πώς μπορείτε να φορέσετε το χρωματιστό καλσόν α λα Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Βλέποντας την SJP να περπατάει στη Νέα Υόρκη μαζί με τις φίλες της είναι το απόλυτο φλασμπάκ στις μέρες που υποδυόταν την Κάρι Μπράντσο. Επίσης το στυλ του χαρακτήρα της στο Divorce- τώρα στην τρίτη σεζόν του – θυμίζει αρκετά τις εμφανίσεις της στο Sex and the City.

Splash News

Αυτή τη φορά το σύνολό της περιελάμβανε ένα φλοράλ μίντι φόρεμα φορεμένο μέσα από ένα εμπριμέ παλτό. Τονισμένο στη μέση με μια ζώνη, το κομψό πανωφόρι της είχε μήκος λίγο κάτω από το γόνατο αποκαλύπτοντας το κυπαρρισί οπάκ καλσόν της. Το look ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μωβ δερμάτινα γάντια, σουέντ γόβες και μωβ backback.

Η εμφάνισή της Πάρκερ αποτελεί απόδειξη ότι τα πολύχρωμα καλσόν δεν είναι ξεπερασμένα. Εμπνευστείτε από τα χρώματα και τους συνδυασμούς της και δημιουργήστε και τα δικά σας μοναδικά σύνολα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below