Θυμάστε εκείνες τις μέρες που η Carrie Bradshaw φορούσε τακούνια ακόμα και για να βγάλει βόλτα τον σκύλο του συντρόφου της; Ε λοιπόν, οι μέρες αυτές ανήκουν στο παρελθόν. Η Sarah Jessica Parker, κάνει νέες εμφανίσεις στη Νέα Υόρκη για τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του And Just Like That και όλα δείχνουν ότι πρόκειται να δούμε την πιο χαλαρή πλευρά της γκαρνταρόμπας του alter ego της.

Η ηθοποιός βρέθηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης για τα γυρίσματα της σειράς του HBO Max. Σαφώς αυτή είναι μια σεκάνς που θέλει να δείξει πώς ντύνεται η Carrie Bradshaw όταν θέλει να είναι άνετη, καθώς εθεάθη με μια μακριά ρόμπα πάνω από μια ζακέτα και ένα παντελόνι jogger.

Getty Images

Ενώ η συμπρωταγωνίστριά της, η Cynthia Nixon, φορούσε ένα πιο επίσημο σύνολο με flare παντελόνι, ένα μπορντό παλτό και μποτάκια με τακούνι, η Parker συμπλήρωσε το άνετο ντύσιμό της με clogs και ένα ζευγάρι ζεστές κάλτσες. Φυσικά, η Carrie Bradshaw δεν μπορούσε να φορέσει οποιοδήποτε ζευγάρι clogs, γι’ αυτό επέλεξε ένα ζευγάρι Gucci.

Με αυτόν τον τρόπο, η ηθοποιός δείχνει για άλλη μια φορά ότι οι τάσεις δεν έχουν ηλικία και κανόνες που πρέπει να ακολουθήσουμε, ένα μάθημα που μπορούμε να πάρουμε από εκείνη και τον πιο διάσημο χαρακτήρα της στη σεζόν 2 του And Just Like That.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below