Sarah Jessica Parker και μόδα είναι συνώνυμα. Από τότε που εμφανίστηκε στις οθόνες μας ως Carrie Bradshaw το 1998 με το Sex And The City, τίποτα δεν είναι ίδιο. Γιατί αν υπάρχει κάτι που πέτυχαν μαζί με την ενδυματολόγο Patricia Field, ήταν να δώσουν στην Carrie προσωπικότητα μέσα από τα ρούχα της. Στην εποχή του loungewear, της επιστροφής του μινιμαλισμού της δεκαετίας του ’90 και των ΄00s, η Sarah Jessica Parker έχει το δικό της στυλ. Δεν ακολουθεί τις τάσεις της στιγμής ή τα πιο viral τρικ στο TikTok, όπως και η πιο διάσημη συγγραφέας στη Νέα Υόρκη της οποίας η γοητεία είναι το γεγονός ότι είναι αυθεντική. Και δεδομένου ότι τα παπούτσια είναι η μεγαλύτερη αδυναμία της, όπως ακριβώς και της Carrie, δεν θα μπορούσε να είναι στη μέση των γυρισμάτων της δεύτερης σεζόν του And Just Like That…, χωρίς να φοράει ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα για να μιλήσουμε.

 

 

@splashnews.com

Με ένα από τα στυλ που θα είναι τάση την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023, η Sarah Jessica Parker έφερε χρώμα στη ζωή της Carrie. Με αυτό το ζευγάρι σε μεταλλιζέ πράσινο, που απομακρύνεται από τους τόνους νέον που κυριάρχησαν την εβδομάδα μόδας στην Κοπεγχάγη πέρυσι, η ηθοποιός μας δίνει το σύνθημα να χρησιμοποιήσουμε περισσότερα χρώματα στην καθημερινότητά μας.

@splashnews.com

Η πρωταγωνίστρια της σειράς, επέλεξε να τα φορέσει με σατέν cropped παντελόνι, ένα καλό στυλιστικό τρικ, αφού είναι μικροκαμωμένη, αφήνοντας εκτεθειμένο δέρμα κάνει τα πόδια της να δείχνουν πιο μακριά. Επιπλέον, φορούσε ένα ασορτί πουκάμισο από το ίδιο ύφασμα και ένα πράσινο πουά ελαφρύ πανωφόρι.

Το look ολοκληρώθηκε από ένα άλλο διασημο αξεσουάρ το οποίο δεν είναι άλλο από μια Fendi baguette λουσμένη με ροζ παγιέτες.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below