Η Jennifer Lawrence μετέφερε το στυλ για νέες μαμάδες στα κομψά νέα επίπεδα αυτό το Σαββατοκύριακο. Για μια βόλτα στο Μανχάταν με τον σύζυγό της Cooke Maroney και το παιδί τους το απόγευμα της Κυριακής, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός φόρεσε μια μπλε μπλέ ολόσωμη φόρμα με κοντό μανίκι και τονισμένη μέση. Το κομψό κομμάτι είχε μια παιχνιδιάρικη tie dye λεπτομέρεια στους ώμους του, προσθέτοντας μια ρετρό γοητεία στο σύνολό της. Το ντύσιμό της συμπληρώθηκε από ένα λεπτό ασημένιο κολιέ, καθώς και ένα ζευγάρι διακριτικά σκουλαρίκια.

Όσον αφορά τα παπούτσια η Lawrence επέλεξε ένα ζευγάρι μπαλαρίνες σε στιλ Mary Jane. Το κρεμ δερμάτινο ζευγάρι της περιελάμβανε ελαφρώς τετράγωνισμένες μύτες και επίπεδες σόλες, και κούμπωναν με λεπτά λουράκια στο πλάι. Το preppy ζευγάρι πρόσθετε μια νότα vintage νοσταλγίας στο σύνολό της, ενώ παρέμεινε κομψό και ουδέτερο για το ασυνήθιστα ζεστό φθινοπωρινό απόγευμα.

Τα φλατ όπως της Lawrence είναι κορυφαία τάση αυτό το φθινόπωρο, λόγω της ανόδου στην αισθητική της μπαλαρίνας και των υποδημάτων που εστιάζουν στην άνεση. Αν και το κλασικό στυλ κυκλοφορεί εποχιακά, μάρκες όπως οι Camper και Gucci έχουν κυκλοφορήσει νέα ζευγάρια τις τελευταίες εβδομάδες. Η Sandy Liang λάνσαρε επίσης ένα φλατ σε στιλ Mary Jane ως το πρώτο παπούτσι της μάρκας της κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης τον Σεπτέμβριο.

Splash News

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below